پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۱:۰۵

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:

روز بدون فوتی کرونا در استان بوشهر/ تعداد افراد بستری کاهش یافت

روز بدون فوتی کرونا در استان بوشهر/ تعداد افراد بستری کاهش یافت

بوشهر - رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به اینکه امروز فوتی کرونا در استان نداشته‌ایم گفت: تعداد افراد بستری در بخش‌های کرونایی استان بوشهر به ۲۹۰ نفر کاهش یافت

سعید کشمیری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۱ بیمار جدید در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری شده و ۵۸ نفر نیز با حال خوب از این بخش‌ها ترخیص شدند.

وی اضافه کرد: هم‌اکنون ۲۹۰ نفر در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند که ۳۹ نفر در بخش‌های مراقبت‌های ویژه هستند و ۱۹ نفر به کمک دستگاه تنفس دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به اینکه امروز فوتی کرونا در استان نداشته‌ایم بیان کرد: مجموع موارد فوت شده کرونایی در استان بوشهر در عدد هزار و ۱۲۴ باقی ماند.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر خاطرنشان کرد: از آغاز شیوع کرونا تاکنون ۴۱ هزار و ۱۶۵ نفر در استان بوشهر به این ویروس مبتلا شده‌اند.

کد خبر 5217250

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha