پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۸ خرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۳۵

اندونزی، نفت‌کش ایرانی را رفع توقیف کرد

اندونزی، نفت‌کش ایرانی را رفع توقیف کرد

نفتکش هورس متعلق به ناوگان شرکت ملی نفتکش ایران که از ۵ بهمن سال گذشته تاکنون در آب‌های اندونزی توقیف شده بود، دیروز ۷ خرداد ۱۴۰۰ رفع توقیف شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، شرکت ملی نفتکش ایران اعلام کرد: دیروز جمعه ۷ خردادماه نفتکش ایرانی هورس متعلق به ناوگان شرکت ملی نفتکش ایران که از یکشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۹ در آب‌های اندونزی توقیف شده بود، رفع توقیف شد.

این کشتی با حمایت همه‌جانبه مقامات ارشد کشور، پشتیبانی و کمک کنسولی وزارت امور خارجه و همکاری دستیار ویژه وزیر امور خارجه، پس از گذراندن موفق مراحل دادرسی، بعد از ۱۲۵ روز، رفع توقیف شد.

پرسنل مجرب و متعهد نفتکش هورس در این مدت با وجود تحمل سختی‌ها و دوری از خانواده، با فداکاری در دفاع از منافع ملی و حفظ جریان صادرات نفت و فرآورده‌های نفتی کشور ایستادگی کرده و در پیگیری مأموریت خود عزم راسخی داشتند.

این کشتی هم اکنون ادامه مأموریت خود را از سر گرفته است و پس از اتمام آن به آب‌های کشور باز خواهد گشت.

کد خبر 5222729

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha