پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ خرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۱۵

فرماندار فیروزآباد تاکید کرد؛

حمایت از حضور سرمایه گذاران در فیروز آباد

حمایت از حضور سرمایه گذاران در فیروز آباد

فیروزآباد - فرماندار فیروزآباد خواستار استقبال و حمایت دستگاه‌های متولی برای توسعه زیرساخت‌های گردشگری این شهرستان از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی شد.

به گزارش خبرنگارمهر، حسین آرگیو صبح شنبه در نشست جذب سرمایه گذار گردشگری در فیروزآباد گفت: باید بسترهای سرمایه گذاری بخش خصوصی فراهم باشد تا سرمایه گذاران در بخش‌های مختلف سرمایه گذاری کنند.

وی افزود: مبنا و محور توسعه فیروزآباد در حوزه گردشگری، طبیعت زیبا و مجموعه جهانی باستانی ساسانیان و صنایع دستی است و هرچند در این بخش‌ها گام‌هایی برداشته شده اما این اقدامات با توجه به ظرفیت بالا و بی نظیر، ناکافی است.

وی اظهار کرد: مسئولان دستگاه‌های اجرایی در هر سطح و حوزه موظف به همکاری و رفع موانع و مشکلات پیش روی سرمایه گذاران هستند تا نتیجه مورد نظر حاصل شود.

آرگیو گفت: گردشگری از پررونق‌ترین صنایع جهان است و بسیاری از کشورها به تأثیر اساسی این صنعت در ایجاد اشتغال پایدار و توسعه اقتصادی پی برده‌اند و در این راستا تلاش و فعالیت می‌کنند.

فرماندار فیروزآباد افزود: این شهرستان با جاذبه‌های گردشگری از جمله آتشکده، قلعه دختر، مجموعه شهر گور، دالان بهشت، چهل چشمه، تنگ هایقر، سد تنگاب، میمند شهر گل و گلاب و … از جمله شهرستان‌های گردشگر پذیر ایران است.

وی افزود: احیا و بهره وری فرصت‌ها و ظرفیت‌های گردشگری باید در اولویت اداره میراث فرهنگی و گردشگری باشد و اجرای طرح‌های بوم گردی در بخش‌های مرکزی و میمند تأثیرگذار خواهد بود.

کد خبر 5222791

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha