به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، در این بیانیه که ظهر امروز منتشر شد، آمده است: از آنجایی که استکبار جهانی و یهود جنایتکار دائما درصدد ایجاد اختلاف د ربین امت اسلامی بوده و همواره درتلاش است تا اتحاد ملی و انسجام اسلامی در بین امت اسلامی صورت نگیرد لذا هرچند وقت یکبار با تطمیع و تشویق عده ای به ظاهر مسلمان و مفتی در کشورهای اسلامی را اجیر کرده و با صدر فتاوای متعدد می خواهند تا مسلمانان را هر چه بیشتر ازهم دور نمایند تا بتوانند بیشتر به نقشه های شوم خود که همانا از بین بردن اسلام و قرآن و چپاول ثروت های خدادادی کشورهای اسلامی است برسند.
این بیانیه می افزاید: جامعه طلاب و مدرسین حوزه علمیه مظهرالتوحید تایباد ضمن محکوم کردن فتوای اخیرعده ای ازعلمای عربستان و کویت در خصوص تخریب آرامگاه حضرت حسین (ع) و اولاد دیگر پیغمبر(ص) اعلام می دارد که نه تنها چنین فتاوایی مورد قبول اهل سنت و علمای بزرگ اهل سنت نیست بلکه تمامی اهل سنت به اهل بیت پیغمبر به دیده احترام می نگرد.
در ادامه آمده است: لذا به تمامی کسانی که می خواهند با صدورچنین فتواهای جنجالی و اختلاف انگیز امت اسلامی را از هم جدا نمایند اعلام می داریم که حضرت حسین ( رض) و اهل بیت پیغمبر تنها از شیعیان نیست بلکه تمام اهل سنت به خاندان پیغمبر به دیده احترام می نگرند و احترام گذاشتن به اهل بیت پیغمبر و تمامی ازواج مطهرت و مقدسات وعقاید همه مذاهب را جزء واجبات می دانند بنابراین اگر کسی بخواهد به هردلیلی به آنها توهین نموده و یا هتک حرمت نماید با عکس العمل شدید از ناحیه اهل سنت مواجه خواهد شد.
در پایان این بیانیه آمده است: از رهبرمعظم انقلاب و ریاست محترم جمهور و دیگرمسئولان نظام خواستاریم تا ضمن اندیشیدن تدابیر محکم و خردمندانه در برابر چنین افرادی، نسبت به مستحکم تر شدن روابط بین مسلمانان خصوصا علمای واقعی جهان اسلام و برقراری همایش ها و جلسات بین علمای شیعه و سنی این توطئه شوم را خنثی نمایند و اعلام می کنیم که ما جامعه اهل سنت همواره در جهت اتحاد ملی و انسجام اسلامی پشتیبان رهبر معظم انقلاب و ریاست محترم جمهور خواهیم داشت.
نظر شما