پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ خرداد ۱۴۰۰، ۷:۰۲

مهر گزارش می دهد؛

آغاز فرآیند انتخابات ریاست جمهوری وشوراها/گلستان حماسه ساز می شود

آغاز فرآیند انتخابات ریاست جمهوری وشوراها/گلستان حماسه ساز می شود

گرگان- فرآیند اخذ رأی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای شهر و روستا در گلستان آغاز شد و گلستانی ها آماده خلق حماسه دیگری هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، فرآیند اخذ رأی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای شهر و روستا همزمان با سراسر کشور از ساعت هفت صبح جمعه در گلستان آغاز شد.

گلستان، نگارستان ایران آماده خلق حماسه ای دیگر است تا برگ زرینی را به تاریخ افتخارات این استان اضافه کند.

همه گروه ها، احزاب، شخصیت های سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و غیره با صدور بیانیه هایی حضور خود در انتخابات را اعلام کرده و مردم را به حضور حداکثری و آگاهانه دعوت کردند.

یک میلیون و ۳۵۴ هزار گلستانی واجد شرایط رای دادن هستند که از این تعداد ۳۲ هزار و ۲۸۱ نفر برای نخستین بار طعم مشارکت سیاسی را تجربه می‌کنند.

در انتخابات شورای شهر و روستا هفت هزار و ۸۶۳ نفر با هم رقابت می کنند که از این تعداد هزار و ۵۶ نفر در حوزه شهر هستند.

آغاز فرآیند انتخابات ریاست جمهوری وشوراها/گلستان حماسه ساز می شود

هزار و ۷۸۵ شعبه برای اخذ آراء مردم استان در نظر گرفته شده که ۱۵۰ شعبه سیار است.

انتخابات در ۳۴ شهر و ۹۷۱ روستا برگزار می‌شود و گلستانی‌ها باید سه هزار و ۴۲۵ عضو شوراهای شهر و روستا را انتخاب کنند.

از این تعداد ۱۸۰ نفر برای شورای شهرها و سه هزار و ۲۴۵ نفر برای شورای روستاها انتخاب خواهند شد.

تنها در شهر گرگان انتخابات به صورت الکترونیکی است و بر این اساس ۳۴۵ صندوق آماده شده است.

شورای شهر گرگان ۹ عضو، بندرترکمن، علی آبادکتول و گنبدکاووس هر کدام هفت عضو و سایر شهرهای استان هر یک پنج عضو دارند.

۱۶۶ روستای استان پنج نفر و ۸۰۵ روستا هم سه نفر عضو دارند.

همچنین هزار و ۸۸۴ صندوق اخذ رای برای انتخابات ریاست جمهوری در نظر گرفته شده است.

طبق گفته رئیس هیئت نظارت بر انتخابات گلستان یک میلیون و ۵۰۰ هزار برگه تعرفه پیش بینی شده است.

حمیدرضا بهمنی نژاد گفت: در مجموع هفت هزار نفر ناظر مردمی آموزش دیده و برای هر شعبه حدود سه تا چهار ناظر درنظر گرفته شده است.

انتخابات از ساعت هفت صبح روز جمعه ۲۸ خرداد آغاز شده و می تواند برحسب درخواست استانداری و تأیید وزارت کشور تا ساعت ۲۴ تمدید شود، البته رای گیری از افراد در شعب می تواند تا ساعت دو صبح هم تداوم یابد.

با توجه به شرایط کرونا، تمام تمهیدات بهداشتی از قبیل مواد ضدعفونی کننده، ضدعفونی شعب اخذ رأی، رعایت فاصله فیزیکی و غیره در محل شعب اندیشیده شده است.

کد خبر 5237434

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha