پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۱۴

مدیر کل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد:

تاکنون ۱۸ قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده دنا، شناسنامه دار شده اند

تاکنون ۱۸ قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده دنا، شناسنامه دار شده اند

یاسوج- مدیر کل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد گفت: تاکنون ۱۸ قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده دنا، شناسنامه دار شده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله هاشمی عصر شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: تاکنون ۲۲ گونه پلنگ در مساحت ۱۴ هزار هکتاری از حدود ۱۰۰ هزار هکتار منطقه حفاظت شده دنا، ثبت تصویر شده است.

وی بیان داشت: منطقه حفاظت شده دنا، یکی از غنی‌ترین مناطق زیستی از لحاظ تنوع گیاهی و جانوری در ایران و جهان است.

هاشمی اظهار داشت: زیست این تعداد پلنگ در این وسعت کم، در ایران و دنیا بی نظیر بوده و با نصب دوربین در مکان تردد پلنگ ایرانی طی سالهای متمادی این گونه‌ها توسط مستند سازان، کارشناسان و مأموران اجرایی تصویر برداری شده است.

وی افزود: برای اولین بار در دنیا یک عکاس کهگیلویه و بویراحمدی توانست تصویر پلنگ‌های نر و ماده به همراه توله‌هایشان را در یک تصویر مستند کند و منطقه حفاظت شده دنا زیستگاه مناسبی برای پلنگ است.

هاشمی اظهار داشت: زاگرس مرکزی یکی از بهترین زیستگاه‌های این گونه ارزشمند حیات وحش در معرض خطر انقراض است.

کد خبر 5244724

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha