پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۳ تیر ۱۴۰۰، ۷:۵۹

مدیرکل هواشناسی اردبیل:

مردم استان اردبیل یکشنبه و دوشنبه اوج گرما را تجربه خواهند کرد

مردم استان اردبیل یکشنبه و دوشنبه اوج گرما را تجربه خواهند کرد

اردبیل-مدیر کل هواشناسی استان اردبیل گفت: نقشه های هواشناسی نشان می دهد روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته جاری جریانات جوی به ویژه در نواحی مرکزی و جنوبی استان مستقر شده و دمای هوا افزایش می یابد.

سیاوش محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، به تشریح آخرین وضعیت نقشه‌های هواشناسی در استان اردبیل پرداخت و اظهار کرد: بررسی آخرین نقشه‌های هواشناسی نشان دهنده تداوم جوی نسبتاً پایدار تا اواسط هفته جاری در شمال غرب کشور است و آسمان استان در غالب ساعات صاف تا قسمتی ابری توأم با وزش باد تند پیش بینی می‌شود.

وی از احتمال رشد ابرهای همرفتی و رگبار پراکنده باران خبر داد و افزود: با توجه به شرایط فصلی و محلی و نیز گذر امواج دامنه کوتاه تراز میانی جو، طی ساعات بعد از ظهر و عصرگاهی در برخی نواحی بویژه شهرستان‌های مجاور با کوهستان سبلان و کوه‌های باغرو، رشد ابرهای همرفتی و رگبار پراکنده باران و رعد و برق احتمال می‌رود.

مدیر کل هواشناسی استان تصریح کرد: با توجه به شدت پراکندگی بارش باران و رخداد صاعقه به خصوص در ارتفاعات به کوهنوردان و عشایر استان توصیه می‌شود نکات ایمنی را رعایت کنند.

محمدی اوج گرما در هفته جاری را روزهای یکشنبه و دوشنبه اعلام کرد و گفت: دمای هوا روندی صعودی خواهد داشت که این افزایش دما طی روزهای یکشنبه و دوشنبه با توجه به جنوبی شدن جریانات جوی بویژه در نواحی مرکزی و جنوبی استان محسوس‌تر خواهد بود.

مدیر کل هواشناسی استان به جنوبی شدن جریانات جوی طی روزهای یکشنبه و دوشنبه و احتمال آتش سوزی در مراتع خشک و نقاط جنگلی استان اشاره کرد و افزود: به هم استانی توصیه می‌شود در مصرف حامل‌های انرژی و آب صرفه جویی کنند.

وی به تشریح بیشینه و کمینه دمای رخداده در ۲۴ ساعته گذشته نیز پرداخت و افزود: شهرستان گرمی با دمای ۲۳ درجه سانتی گراد بالای صفر گرم‌ترین و شهرستان نیر با دمای ۱۱ درجه سانتی گراد بالای صفر خنک‌ترین منطقه استان اردبیل می‌باشد.

کد خبر 5249370

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha