پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۱۰

تلاش متولیان لیگ کشتی برای آغاز مسابقات از آبان ماه

تلاش متولیان لیگ کشتی برای آغاز مسابقات از آبان ماه

با توجه به عزم متولیان سازمان لیگ کشتی برای استارت هر چه زودتر لیگ بعد از رقابتاهای جهانی، این پیکارها احتمالاً از اوایل آبانماه آغاز خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سازمان لیگ فدراسیون کشتی چندی پیش اعلام کرد رقابتهای لیگ امسال بلافاصله بعد از مسابقات جهانی ۲۰۲۱ نروژ آغاز می‌شود. در همین راستا با توجه به زمان برگزاری مسابقات کشتی قهرمانی جهان در روزهای ۱۰ تا ۱۸ مهرماه به میزبانی شهر اسلو پایتخت نروژ، پیش بینی می‌شد لیگ کشتی هم از اواخر مهرماه آغاز شود.

اما به تازگی از سازمان لیگ کشتی خبرهایی می‌رسد گویا آغاز لیگ از اواخر مهرماه به آبان ماه موکول شده که البته این تاریخ نیز هنوز نهایی و قطعی نشده است.

البته سازمان لیگ کشتی عزم خود را جزم کرده تا لیگ سال ۱۴۰۰ را بلافاصله بعد از رقابتهای جهانی آغاز کند، چراکه هفته گذشته رسماً اعلام کرد روزهای ۱۹ تیر تا ۹ مردادماه زمان اعلام آمادگی تیم‌ها در لیگ برتر سال ۱۴۰۰ خواهد بود. همچنین تیم‌ها می‌توانند از ۲۰ تا ۳۱ مردادماه نیز نسبت به عقد قرارداد با کشتی گیران و مربیان اقدام کنند.

این در حالیست که هفته گذشته محسن کاوه مدیر تیم‌های ملی کشتی آزاد و امید نوروزی مشاور رئیس فدراسیون در امور کشتی فرنگی جلسه‌ای را با متولیان سازمان لیگ برگزار کردند تا هماهنگی‌های لازم در این خصوص انجام شود.

کد خبر 5254311

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha