بیش از ۲ هزار پرونده تخلف صنفی در آذربایجان غربی تشکیل شد

ارومیه- معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن وتجارت آذربایجان غربی اظهار کرد: امسال ۲ هزار و ۷۹۵ فقره پرونده تخلف صنفی در استان تشکیل شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان غربی، ایرج مرندی در این زمینه افزود: از ابتدای سال جاری تا ۲۲ تیر ماه امسال ۲ هزار و ۷۹۵ فقره پرونده تخلف صنفی در استان برای واحدهای صنفی و غیر صنفی تشکیل شده است.

وی افزود: از اول سال تا ۲۲ تیر ماه ۶۲ هزار و ۲۱۸ مورد بازرسی از واحدهای صنفی و غیر صنفی در سطح استان انجام و ۲ هزار و ۷۹۵ فقره پرونده تخلفات صنفی به ارزش بیش از ۵۱۱ میلیارد و ۵۵۴ میلیون ریال تشکیل و جهت رسیدگی بیشتر به مراجع ذیصلاح ارجاع گردید.

مرندی تصریح کرد: در بازه زمانی مورد اشاره یک هزار و ۴۲۳ مورد شکایت و گزارش مردمی به ستاد خبری سازمان واصل شد که یک هزار و ۶۴ مورد از طریق تلفن ۱۲۴، ۲۳۸ مورد ب I صورت حضوری و ۱۲۱ مورد دیگر نیز ب I صورت شکایت و یا گزارش کتبی بوده است.

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان غربی اضافه کرد: پس از بررسی و رسیدگی به شکایات و گزارشات مردمی ۵۷۵ مورد متخلف و ۶۴۰ مورد غیر متخلف شناخته شدند که نتیجه رسیدگی ب I صورت کتبی به شاکیان اعلام گردید همچنین ۲۰۸ مورد نیز در دست بررسی و رسیدگی قرار دارد که نتیجه آن های نیز به شاکیان محترم ابلاغ خواهد شد.

مرندی خاطر نشان کرد: در بازه زمانی یاد شده بیشترین بازرسی‌ها مربوط به حوزه گوشت مرغ و مرغداری‌ها با ۱۲ هزار و ۵۱۲ مورد بازرسی و تشکیل ۲۸۱ پرونده تخلف به ارزش بیش از ۲۲۷ میلیارد و ۲۶۱ میلیون ریال می‌باشد که همچنان بازرسی در این حوزه از کشتارگاه تا مرحله توزیع ادامه دارد.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت استان از عموم هم استانی‌ها خواست تا در صورت مشاهده هر گونه تخلف صنفی از سوی واحدهای صنفی، تولیدی، توزیعی و خدماتی را از طریق سامانه شبانه روزی ۱۲۴ ستاد خبری سازمان و یا با مراجعه حضوری با بازرسان سازمان در میان بگذارند تا در اسرع وقت مورد بررسی و رسیدگی قرار گیرد.

کد خبر 5262291

برچسب‌ها

شهر خبر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha