پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۲۵

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان:

اولیاء دانش آموزان هیچ هزینه‌ای برای ثبت نام مدارس سمنان ندهند

اولیاء دانش آموزان هیچ هزینه‌ای برای ثبت نام مدارس سمنان ندهند

سمنان- مدیرکل آموزش و پرورش سمنان، با بیان اینکه اولیاء دانش آموزان هیچ هزینه‌ای پرداخت نکنند، گفت: در سه مورد حق بیمه حوادث، هزینه سنجش سلامت و کتب درسی فقط از والدین هزینه دریافت می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد دستورانی بعد از ظهر سه شنبه در نشستی با اصحاب رسانه و خبرنگاران به میزبانی اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان، درباره آغاز سال تحصیلی و هزینه مدارس، بیان کرد: اولیا جز در سه مورد حق بیمه حوادث، هزینه سنجش سلامت و هزینه کتب درسی نباید به هیچ عنوان وجهی پرداخت کنند.

وی با بیان اینکه مدیران مدارس حق ندارند قبل از شروع تحصیل و در حین ثبت نام مطالبه وجه کنند، افزود: اکیپ‌های بازرسی آموزش و پرورش در سراسر استان فعال و با متخلفانی که از والدین دانش آموزان پول دریافت کنند، برخورد می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با بیان اینکه حتی مدارسی که بر اساس قوانین شهریه دریافت می‌کنند اجازه ندارند مطالبه همه شهریه را کنند، ابراز کرد: مدارس می‌بایست ۱۵ درصد هزینه را دریافت و باید متناسب با توانایی خانواده‌ها شهریه را تقسیط کنند.

دستورانی با بیان اینکه هزینه سنجش سلامت نیز برای استان سمنان ۵۰ هزار تومان است، ابراز کرد: والدین نباید هزینه‌های بیشتری را پرداخت کنند.

وی خواستار گزارش کردن تخلفات از سوی والدین دانش آموزان به اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان شد و گفت: همراهی اولیا با اداره کل می‌تواند در کاهش تخلفاتی مانند دریافت هزینه از دانش آموزان مؤثر باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان ادامه داد: والدین می‌توانند در سراسر استان سمنان در صورت مشاهده تخلفات مدیران مدارس با شماره تلفن ۳۳۳۲۷۲۶۷ مراتب را در ساعات اداری در میان بگذارند.

دستورانی با بیان اینکه به اندازه کافی سرانه مدارس به مدیران مدارس پرداخت شده است، ابراز کرد: دیگر نیازی نیست مدارس از دانش آموزان پولی اخذ کنند.

کد خبر 5262593

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha