پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ تیر ۱۴۰۰، ۱۲:۲۸

مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان:

توفان۳۰ میلیارد ریال به شبکه توزیع برق خسارت وارد کرد

توفان۳۰ میلیارد ریال به شبکه توزیع برق خسارت وارد کرد

بندرعباس - مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان گفت: وقوع توفان در شهرستان های بندرعباس، بندرخمیر و قشم باعث خسارت ۳۰ میلیارد ریالی به شبکه و تاسیسات توزیع برق استان شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، هاجر عبدی بیان داشت: تندباد شدید که در ساعت‌های بعدازظهر (روز سه شنبه) به وقوع پیوست، باعث شکسته شدن بیش از ۱۰۰ اصله پایه ۲۰ کیلوولت فشار ضعیف و روشنایی معابر و ۱۵ دستگاه ترانسفورماتور شد.

وی اضافه کرد: با اقدام به موقع نیروهای عملیاتی مدیریت‌های برق بندرخمیر، قشم و نواحی چهارگانه بندرعباس بسیاری از خاموشی‌های ناشی از توفان برطرف شده و مناطق باقی‌مانده نیز تا ساعت‌های آینده برق دار می‌شوند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان ادامه داد: همچنین عملیات اصلاح و بازسازی شبکه‌های آسیب دیده برق استان بلافاصله پس از وقوع توفان آغاز شده تا ساعت‌های آینده شبکه به حالت پایدار باز خواهد گشت.

وی یادآورشد: در حال حاضر شرکت توزیع برق هرمزگان با تمام ظرفیت نیروهای بهره برداری و با استفاده از تمام تجهیزات و ماشین آلات در حال رفع خسارت‌های وارد شده هستند.

کد خبر 5262867

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha