۲۴ شهریور ۱۴۰۰، ۱۰:۰۶

مهر گزارش می‌دهد؛

بررسی گزینه‌های احتمالی استانداری خراسان شمالی/ هیچ چیز قطعی نیست

بررسی گزینه‌های احتمالی استانداری خراسان شمالی/ هیچ چیز قطعی نیست

بجنورد- اسامی متعددی برای هدایت خراسان شمالی در دولت سیزدهم به گوش می‌رسد اما تاکنون از سوی مراجع رسمی هیچ گزینه‌ای معرفی نشده است.

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: نام خراسان شمالی از سال ۸۳ به جمع استان‌های کشور افزوده شد و از آن موقع تاکنون ۱۰ استاندار به عنوان نماینده عالی دولت در استان معرفی شده‌اند.

با یک حساب سر انگشتی متوجه می‌شویم عمر هر کدام از استانداران به صورت میانگین کمتر از ۲ سال بوده و این یعنی ثبات مدیریت عالی در خراسان شمالی به هیچ وجه وجود ندارد.

از میان استانداران گذشته تنها ۳ نفر عمری بیش از ۲ سال در خراسان شمالی داشته‌اند که این تغییرات پیاپی عاملی شده تا مدیران آن طور که باید و شاید به فکر برنامه‌های بلند مدت و حتی میان مدت برای استان نباشند.

اکنون با روی کار آمدن دولت سیزدهم، انتظارات از رئیس جمهور بسیار بالا رفته و مردم خراسان شمالی در انتظار معرفی استاندار جدید هستند؛ استانداری مدیر، جهادی و دارای کارنامه قابل قبول که بتواند در استان تحول ایجاد کند.

ثبات مدیریت نیز دیگر خواسته مردم است؛ تغییرات استاندار در خراسان شمالی به قدری گسترده بوده که فرصتی برای کار باقی نگذاشته است.

استاندار آتی باید عقب ماندگی‌ها را جبران کند

سید محمد پاکمهر در این خصوص در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مردم نجیب و شریف خراسان شمالی از بی ثباتی مدیریت در سالیان قبل متضرر شده‌اند لذا انتظار است با تدابیر دولت جدید از تکرار این موضوع جلوگیری شود.

نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان، راز و جرگلان، گرمه و جاجرم ادامه داد: تغییر پیاپی نماینده عالی دولت در خراسان شمالی طی سالیان گذشته یکی از علل اصلی عقب ماندگی استان است.

وی افزود: این عقب ماندگی می‌طلبد که گزینه‌ای کارآمد و پایدار برای استانداری خراسان شمالی انتخاب شود تا عقب ماندگی‌های فراوان جبران شود.

پاکمهر بیان داشت: استاندار آتی خراسان شمالی باید با مسائل متعدد استان آشنا باشد و دارای روحیه‌ای جهادی باشد که بتواند عقب افتادگی‌ها را جبران کند زیرا خراسان شمالی در زیرساخت‌های مختلف شرایط نامناسبی دارد.

اما اکنون گزینه‌هایی برای تصدی صندلی استانداری خراسان شمالی مطرح هستند که برخی آن‌ها بومی و برخی غیر بومی بوده؛ با این حال هنوز مسئله‌ای مشخص نیست و شاید افرادی به این لیست افزوده و یا کاسته شوند.

مروری بر گزینه‌های احتمالی

سید محمد رضا حسینی که اکنون یکی از گزینه‌های مطرح شده می‌باشد، از ۲ سال قبل به عنوان مدیر کل بازرسی و رسیدگی به شکایات بنیاد مستضعفان معرفی شد. حسینی مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) در دوران مدیرت پرویز فتاح نیز بوده است.

مدیر برنامه‌ریزی راهبردی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، رئیس اداره پیگیری حوزه ریاست نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، مدیر کل حوزه وزارتی وزارت رفاه و تأمین اجتماعی، رئیس اداره ارتباطات نخبگان و منابع علمی دفتر مقام معظم رهبری و معاون اجرایی پژوهشگاه فرهنگ و معارف از دیگر سوابق مدیریتی و اجرایی سید محمد رضا حسینی است.

یکی از گزینه‌های بومی و جوان مطرح شده سید محمود نظم بجنوردی است؛ او از فعالان برجسته اجتماعی در خراسان شمالی و کشور بوده و رابطه گسترده‌ای با نیروهای جهادی، جوانان و فعالان فرهنگی دارد.

نظم بجنوردی همچنین برادر ۲ شهید بوده و بین سال‌های ۹۴ تا ۹۶ در میدان دفاع از حرم فعالیت داشته و اکنون جانباز است. وی همچنین مشاور استاندار خراسان شمالی و مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوده است. نظم بجنوردی عضو شورای راهبردی قرارگاه خاتم الاوصیا نیز می‌باشد.

هاشم دائمی که اکنون عضو شورای شهر مشهد است نیز به عنوان یکی از گزینه‌های استانداری خراسان شمالی مطرح شده. او پیش از حضور در شورای شهر مشهد، رئیس حراست منطقه ۵ شهرداری بوده و ریاست حراست بازیافت و تبدیل مواد خراسان رضوی را در کارنامه دارد.

بررسی گزینه‌های احتمالی استانداری خراسان شمالی/ هیچ چیز قطعی نیست

حسین علی یوسف علیزاده دیگر گزینه مطرح شده در رسانه‌ها است؛ وی سابقه فرماندهی سپاه استان خراسان شمالی٬ فرماندهی ناحیه مقاومت سپاه در بجنورد و جانشینی سپاه امام رضا (ع) خراسان رضوی را در کارنامه دارد و اکنون مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی است.

علیرضا صحراگرد دیگر گزینه بومی است که زمزمه حضورش در استانداری مطرح می‌شود؛ وی در دولت‌های نهم و دوم دارای مسئولیت‌هایی همچون فرمانداری بجنورد و معاونت توسعه مدیریت استانداری بوده است.

اسامی مطرح شده در حد گمانه زنی رسانه‌ای است

علی جدی، نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی نیز در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص اسامی مطرح شده در فضای رسانه‌ای، اظهار کرد: منبع نخست و قطعی اعلام اسامی باید وزارت کشور باشد و تاکنون نمایندگان استان اسمی در این خصوص نشنیده‌اند.

وی افزود: همه اسامی مطرح شده صرفاً در حد گمانه زنی رسانه‌ای است و قابل استناد نیست.

جدی بیان داشت: نمایندگان استان از دولت می‌خواهند تا فردی با کارنامه قابل اعتنا وارد استان شود تا کمبودهای فراوان استان رفع شود.

استاندار باید عملگرا باشد

سید باقر همدانی، یکی از فعالان دانشجویی خراسان شمالی در گفتگو با مهر اظهار کرد: اسامی فراوان مطرح شده برای استانداری خراسان شمالی نشان می‌دهد تغییرات حتمی است.

وی افزود: استاندار فعلی خراسان شمالی عملکرد مناسبی را به ثبت نرسانده و به نظر می‌رسد دولت سیزدهم عزم جدی برای تغییر نماینده عالی دولت در استان دارد.

همدانی تاکید کرد: دولت نباید فرصت را از دست بدهد و هر چه سریع‌تر سرنوشت استاندار خراسان شمالی تعیین کند زیرا این استان محرومیت‌های فراوانی دارد که باید فوری به آن رسیدگی شود.

این فعال دانشجویی در انتها گفت: استاندار فعلی مردم استان را شعارزده کرده است لذا مسئول بعدی باید عمل گرا بوده و به وعده‌های خود عمل کند.

کد خبر 5305224

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha