پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ مهر ۱۴۰۰، ۹:۱۵

جهش قیمت نفت خام / برنت ۷۶ دلاری شد

جهش قیمت نفت خام / برنت ۷۶ دلاری شد

قیمت نفت خام در معاملات دیشب و امروز تحت تاثیر افت شدید ذخایر نفت انبارهای آمریکا که تقاضای نفت خام را بالا برد، جهش کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، قیمت نفت خام در معاملات دیشب و امروز (پنج‌شنبه) تحت تأثیر افت شدید ذخایر نفت انبارهای آمریکا که تقاضای نفت خام را بالا برد جهش کرد.

قیمت نفت خام برنت که دیشب ۲ درصد جهش کرده بود تا ساعت ۷:۰۵ امروز به وقت تهران، ۰.۲۲ درصد رشد کرد و به ۷۶.۳۶ دلار رسید.

قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام نیمه‌سنگین تگزاس غرب آمریکا هم که دیشب ۲.۴۷ درصد جهش کرده بود امروز تا این لحظه ۰.۱۸ درصد رشد کرد و به ۷۲.۳۶ دلار رسید.

اداره اطلاعات انرژی خبر داد این هفته بخش دیگری از اسکله‌های نفتی خلیج مکزیک آمریکا تولید خود را از سر گرفتند و تولید نفت آمریکا را با ۵۰۰ هزار بشکه در روز افزایش به ۱۰.۶ میلیون بشکه در روز رساندند.

اما آنچه قیمت‌های نفت خام را بالا برد این بود که در گزارش این اداره اشاره شده بود ذخایر انبارهای نفت خام آمریکا در هفته گذشته ۳.۵ میلیون بشکه سقوط کرده و به ۴۱۴ میلیون بشکه رسیده است.

همچنین مشخص شد که تولید سوخت توسط پالایشگاه‌های آمریکا به ۲۱ میلیون بشکه در روز افزایش یافته است که با رکوردهای ۲۰۱۹ تفاوت چندانی ندارد.

کد خبر 5311505

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۱۵:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۱
      0 0
      رویکرد ما به نحوی باشد که منجر به افزایش قیمت جهانی نفت شود تا غربی ها برای تعادل بازار جهانی نفت مجبور به تعلیق تحریم های ایران شوند و قدرت چانه زنی ما برای لغو تحریم ها را افزایش دهد، افزایش قیمت جهانی نفت منجر به رفع تحریم های ایران خواهد شد