۸ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۳۳

یکی از شاگردان علامه حسن زاده آملی:

مردم دوستی جایگاه علامه حسن زاده را متمایز کرده است

مردم دوستی جایگاه علامه حسن زاده را متمایز کرده است

آمل- یکی از شاگردان علامه حسن‌زاده آملی، مردم دوستی و ومردمی بودن علامه حسن زاده آملی را از خصوصیات بارزآن مرحوم والامقام ومتمایزشدن جایگاه او درزمان حیات وپس ازحیات آن دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید یداله یزدان پناه ظهر پنجشنبه در آئین بزرگداشت رحت علامه حسن زاده آملی که از سوی شورای اسلامی شهر و شهرداری آمل در مسجدامام رضا (ع) این شهر برگزار شد، بهره گیری از علم و عمل را از ویژگی‌های برجسته علامه حسن زاده ذکر کرد.

وی افزود: برپایی این مجالس ترحیم و بزرگداشت علامه حسن زاده نوعی قدرشناسی و شناخت بیشتر از جایگاه و مقام و منزلت آن عالم وارسته است، و بهره گیری از ظرفیت‌های وجودی حضرت علامه هم در مقام علم ومعرفت، توحید و ولایت مداری لازم است زیرا به عنوان بزرگترین سرمایه‌های وجودی آن عالم جلیل القدر باید به عنوان سرمشق والگو مورد توجه قرار بگیرد.

شاگرد علامه حسن‌زاده آملی ادامه داد، علامه حسن زاده به واقع دلبسته توحید و ولایت بود و این موقعیت ممتاز او را به جایی رساند که تمام وجودش را توحید ولایی کرد و او را این گونه نزد همه مردم خاص وبرجسته کرد.

حجت الاسلام یزدان پناه افزود: ایشان معتقد بود، که خدمت به خلق نوعی عبادت است و عمل صالح را با هیچ کاری آمیخته نمی‌کرد و به خاطر خدا حتی دست کودک را می‌بوسید، و این دلسوزی باعث می‌شد با مردم ساعت‌ها نشست و برخواست داشته باشد و در خدمت خلق بود و همه را خدایی و مردم را شیفته ودوستدار خود کرد.

این استاد حوزه و دانشگاه با تاکید اینکه علامه تشنه علم بود، و این را خود باور داشت و هم عمل می‌کرد، افزود: حضرت علامه به دنبال علم می‌رفت تا هرکجا طاقت فرسا باشد.

حجت الاسلام یزدان پناه یادآورشد: به سمت حقیقت، علم و عرفان می‌رفت و دست به کار شد در تحصیل علم آنقدر شب زنده داری می‌کرد که بالاترین درجات علی، فقهی و عرفانی رسید که او را علامه دهر کرده بود.

کد خبر 5316969

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha