پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ مهر ۱۴۰۰، ۱۱:۴۱

وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد؛

لزوم اجرای طرح آمایش سرزمینی برای هدایت پتانسیل‌های ورزشی

لزوم اجرای طرح آمایش سرزمینی برای هدایت پتانسیل‌های ورزشی

ورامین- وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اهمیت استعدادیابی در رشته های مختلف ورزشی گفت: اجرای طرح آمایش سرزمینی برای ایجاد فضای مناسب و هدایت پتانسیل‌های ورزشی در کشور ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حمید سجادی پیش از ظهر سه شنبه در حاشیه بازدید از زمین چمن مصنوعی و محل احداث پیست دوومیدانی بخش جوادآباد که با حضور حسین نوش آبادی، نماینده مردم شهرستان‌های ورامین، پیشوا و قرچک و و نصرالله پریچهره مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران و سایز مسئولان شهرستان انجام شد در جمع خبرنگاران با اشاره به پروژه‌های نیمه تمام ورزشی، اظها ر داشت: در زمینه اتمام پروژه‌های ورزشی و توسعه زیرساخت‌های ورزشی اهتمام ویژه ای خواهیم داشت.

سجادی افزود: علاوه بر ورزش، موضوع جوانان نیز یکی از دغدغه‌های ما در وزارت ورزش و جوانان این حوزه است و در تمامی سفرهای استانی و شهرستانی موضوع جوانان و توسعه زیر ساخت‌های این حوزه را در دستور کار داریم.

وزیر ورزش و جوانان در ادامه با اشاره به اهمیت استعدادیابی در حوزه‌های ورزشی عنوان داشت: اجرای طرح آمایش سرزمینی جهت ایجاد فضای مناسب و هدایت پتانسیل‌های ورزشی در کشور ضروری است.

بر اساس این گزارش در جریان این بازدید، ورزشکاران حاضر در این مجموعه ورزشی با وزیر ورزش و جوانان گفت و گو کرده و مسائل و مشکلات خود را بیان کردند.

کد خبر 5320481

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha