پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۰۵

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح به مشکلات مردم گلستان رسیدگی کرد

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح به مشکلات مردم گلستان رسیدگی کرد

گرگان- رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح به مشکلات و خواسته های مردم گلستان رسیدگی کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام احمدرضا پورخاقان، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور عصر پنج شنبه در جریان سفر هیئت قضایی به استان گلستان در یک برنامه ملاقات مردمی به مشکلات و خواسته های مراجعان رسیدگی کرد.

در این برنامه ملاقات مردمی که در سازمان قضایی نیروهای مسلح استان گلستان برگزار شد، حجت الاسلام پورخاقان در خصوص مشکل دریافت بخشی از دیه یک سرباز وظیفه که در اثر حادثه در دوران خدمت دچار مشکلات جسمانی شده بود دستور تسریع و رفع موانع پرداخت دیه را صادر کرد.

این مقام قضایی همچنین در پاسخ به یک شاکی و اعتراض نسبت به اطاله دادرسی، صریحاً دستور داد تا علت آن بررسی شود.

وی در پاسخ تشکر یک فرد از مسئولان سازمان قضایی نیروهای مسلح به خاطر رسیدگی و صدور رای عادلانه در پرونده شکایتش، خدمت به مردم و احقاق حق را از وظایف دستگاه قضا دانست.

درخواست تسریع در پرداخت دیه، آزادی زندانی و دادن فرصت برای جلوگیری از اخراج از دیگر خواسته های مراجعان در این ملاقات مردمی بود که رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح به آنها رسیدگی کرد.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح و دادستان نظامی استان گلستان و معاون مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان قضایی نیروهای مسلح در این جلسه ملاقات مردمی حضور داشتند.

کد خبر 5377242

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha