پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۲ دی ۱۴۰۰، ۹:۱۷

رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی:

موضوع تخریب مغازه معلول مراغه‌ای در مراجع قضایی تحت پیگیری است

موضوع تخریب مغازه معلول مراغه‌ای در مراجع قضایی تحت پیگیری است

مراغه- رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی گفت: هیچ‌گونه دستور قضایی کتبی یا شفاهی از طریق دستگاه قضایی برای تخریب مغازه معلول مراغه‌ای صادر نشده و موضوع تخریب در مراجع قضایی تحت پیگیری است.

به گزارش خبرگزاری مهر، موسی خلیل اللهی در رابطه با موضوع فیلم منتشره در فضای مجازی در رابطه با تخریب یک مغازه و انتساب آن به یک فرد معلول اظهار داشت: بر اساس بررسی‌های انجام شده، ملک مذکور توسط شخص مالک مغازه و پس از اخذ مجوز تخریب از شهرداری انجام شده است.

وی با بیان اینکه هیچ‌گونه دستور قضائی کتبی یا شفاهی از طریق دستگاه قضائی برای تخریب مغازه صادر نشده است، افزود: متأسفانه فیلم منتشره پس از چند روز از تخریب توسط مستاجرین با انگیزه شخصی ضبط و در فضای مجازی منتشر شده است.

رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی ادامه داد: مغازه قدیمی متعلق به فرد معلول نبوده و تا به امروز هیچ‌گونه مدرکی مبنی بر مالکیت منافع مذکور که متعلق به شخص معلول باشد به دستگاه قضائی ارائه نشده است.

وی با بیان اینکه پیش از تخریب ارشادات لازم به مستاجرین به منظور انجام اقدامات مورد نیاز انجام شده بود، خاطرنشان کرد: به منظور پیگیری و بر حسب شکایت طرفین در رابطه با تخریب و تحریق عمدی و انتشار فیلم در فضای مجازی، موضوع در مراجع قضائی مراغه در حال رسیدگی است.

کد خبر 5389805

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha