۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۵

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد:

کرونا ۲ قربانی دیگر از یزد گرفت/افزایش آمار مبتلایان جدید

کرونا ۲ قربانی دیگر از یزد گرفت/افزایش آمار مبتلایان جدید

یزد- سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد از فوت دو بیمار مبتلا به کرونا در شبانه روز گذشته در استان یزد خبر داد.

ابراهیم سلمانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از ۵۱۳ نمونه گرفته شده از بیماران مشکوک به کرونا ویروس در شبانه روز گذشته، بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱۴۱ بیمار مبتلای قطعی به کرونا در استان شناسایی شده اند.

وی ادامه داد: از این تعداد ۱۸ نفر در بیمارستان های استان بستری هستند و ۱۲۳ نفر در منزل دوران نقاهت خود را طی می کنند.

سلمانی با اشاره به شناسایی موارد جدید بستری در بیمارستان های استان افزود: یک بیمار در ابرکوه، چهار بیمار در اردکان، دو بیمار در مهریز، یک بیمار در میبد و ۱۰ بیمار در شهر یزد شناسایی شده اند.

وی با اشاره به فوت دو بیمار در استان گفت: در شبانه روز گذشته یک بیمار مبتلا به کرونا در اردکان و یک بیمار در شهر یزد قربانی کووید-۱۹ شدند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد تصریح کرد: در حال حاضر ۱۷۷ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد ۵۳ نفر در بخش مراقبت های ویژه خدمات درمانی دریافت می کنند.

کد خبر 5398446

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha