طیب امینی در گفتوگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه ادامه پروژه سد عنبران نیازمند ۴۵ میلیارد تومان بودجه است، اظهار کرد: ۹ میلیارد تومان اعتبار از محل تنش آبی برای ادامه عملیات اجرایی سد عنبران در نظر گرفته شده است.
وی تأمین آب شرب پایدار را حق مردم دانست افزود: باید پیگیریهای لازم را داشته باشیم تا قول وزیر نیرو در ارتباط با اختصاص اعتبار به طرح آب رسانی «نمین _ عنبران» و سد عنبران تحقق یابد.
امینی با اشاره به اینکه سد «سقزچی» نیازمند توسعه است گفت: فاز اول مطالعه سد «نیارق» به پایان رسیده و برای ادامه مطالعه سد «نیارق» و «ننه کران» نیازمند اختصاص بودجه هستیم.
وی گفت: در صورت عدم مهار تنش آبی، شاهد مهاجرت ساکنین روستاها خواهیم بود بنابراین باید طرحهای آبخیزداری جدی گرفته شود تا منابع زیر زمینی تقویت شوند در غیر این صورت شاهد افزایش کانون ریزگردها در سطح شهرستان خواهیم بود.
این مسئول همچنین به مشکلات اهالی روستای علی بلاغی اشاره و افزود: در صورت اختصاص بودجه و مساعدت شرکت آب منطقهای استان مشکل این روستا برطرف خواهد شد.
نظر شما