۱۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۴۸

جانشین فرمانده سپاه فجر فارس اعلام کرد؛

اعزام ۱۸ هزار نفر از فارس به اردوی راهیان نور

اعزام ۱۸ هزار نفر از فارس به اردوی راهیان نور

شیراز - جانشین فرمانده سپاه فجر فارس از اعزام بیش از ۱۸ هزار نفر از این استان به مناطق عملیاتی جنوب کشور در قالب اردوهای راهیان نور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ پاسدار حسن عبدالله‌زاده، گفت: اردوی راهیان نور پس از دو سال وقفه به دلیل بیماری کرونا از امروز شنبه ۱۴ اسفندماه آغاز و تا ۱۰ فروردین ۱۴۰۱ ادامه خواهد داشت که در این بازه زمانی تعداد ۳ هزار و ۲۰۰ دانشجو طی ۳ دوره چهار روزه با کاروان با رعایت تمام دستورالعمل‌های بهداشتی به این سرزمین اعزام خواهند شد.

او شرط اعزام برای افراد بزرگسال را تزریق ۳ دوز واکسن و افراد زیر ۱۸ سال تزریق دو دوز واکسن اعلام و اضافه کرد: طی بازه‌های زمانی ۱۵ هزار نفر در رده‌های محلات تا کنون ثبتنام و به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام خواهند شد.

جانشین فرمانده سپاه فجر فارس با بیان اینکه با برنامه ریزی خوبی برای استقبال پرشور قشرهای مختلف جامعه انجام شده است، گفت: خانواده‌ها نیز می‌توانند برای شرکت در اردوی راهیان نور با استفاده از خودروی شخصی، در سامانه ملی ره نور ثبت نام کنند.

سرهنگ عبدالله زاده ادامه داد: زائران در اردوگاه احمدابن موسی در استان اهواز اسکان داده خواهند شد و از یادمان‌های فارس، هویزه، علقمه، شلمچه، فکه، یادمان شهید باقری، یادمان فتح المبین، معراج شهدا و برنامه‌ای تحت عنوان رزمایش بازدید خواهند کرد.

او خاطرنشان کرد: با هماهنگی و همکاری آموزش و پرورش طرح اردوی دانش آموزی راهیان نور مجازی در بستر کانال شاد به آدرس https://shad.ir/qazvinbasij برگزار خواهد شد تا دانش آموزانی که امکان سفر حضوری را ندارند از این امکان محروم نباشند.

سرهنگ عبدالله زاده یکی از دستاوردهای این سفر و حرکت عظیم راهیان نور را انتقال مفاهیم فرهنگی مرتبط با ایثار و شهادت به نسل جدید و آشنایی افراد با الگوهایی دست یافتنی از سیره شهدا و کسب و تقویت روحیه استکبار ستیزی و ولایتمداری بیان و اضافه کرد: حرکت راهیان نور در شناسایی و تبیین حرکات دشمنان برای انقلاب اسلامی مؤثر خواهد بود.

جانشین فرماندهی سپاه فجر استان فارس همچنین از پیش‌بینی برنامه‌هایی با هدف تجلیل از پاسداران، به مناسبت روز میلاد فرخنده حضرت امام حسین (ع) در حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) خبر داد.

کد خبر 5439289

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha