پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۳۴

با دستور دادستان گرمی؛

نیروی های امدادی برای کشف غرق شدگان در سلاله چایی گرمی بسیج شدند

 نیروی های امدادی برای کشف غرق شدگان در سلاله چایی گرمی بسیج شدند

گرمی- دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گرمی گفت: با دستور قضایی کلیه نیروی های امدادی برای کشف غرق شدگان در سلاله چایی گرمی بسیج شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، فیروز فرهانی عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به محض دریافت خبر در ساعت ۱۳:۳۰ مبنی بر غرق دختر ۱۰ ساله و پسر ۵ ساله در سلاله چایی روستای آزادلو شهرستان گرمی دستور قضائی برای بسیج کلیه دستگاه‌های امدادی و مرزبانی صادر شد.

وی بیان کرد: عملیات جستجوی غرق شدگان توسط نیروهای امدادی هلال احمر، اورژانس و مرزبانی و سایر دستگاه‌های ذیربط همچنان ادامه دارد.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گرمی تصریح کرد: دادستانی تا کشف جنازه غرق شدگان، پیگیر موضوع خواهد بود و عملیات تفحص با نظارت دادستانی تداوم خواهد داشت.

فرهانی با تاکید بر لزوم پرهیز از نزدیک شدن بر حریم بسترها و رودخانه‌ها، افزود: با توجه به بارش‌های اخیر، مردم و مسافرین از نزدیک شدن به حریم رودخانه‌ها و تأسیسات آبی جدا خودداری کنند.

وی گفت: خانواده‌ها با حساسیت ویژه مراقب فرزندان خود در نزدیکی حریم رودخانه‌ها باشند تا شاهد چنین حوادث ناگواری نباشیم‌.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گرمی از همشهریان و مسافرین خواست از تردد و اتراق در حریم رودخانه‌ها در ایام تعطیلات باقی مانده به خصوص در روز طبیعت خودداری کنند.

کد خبر 5456889

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha