۲۲ فروردین ۱۴۰۱، ۲۳:۰۲

در ساری برپا شد؛

گشایش نمایشگاه خوشنویسی ۳۰ هنرمند مازندرانی

گشایش نمایشگاه خوشنویسی ۳۰ هنرمند مازندرانی

ساری- نمایشگاه خوشنویسی آثار ۳۰ هنرمند مازندرانی به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی و روز قشر بسیج هنرمندان در ساری گشایش یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار احمد برسلانی جانشین فرمانده سپاه کربلا شامگاه دوشنبه در حاشیه افتتاح این نمایشگاه اظهار داشت: این نمایشگاه در ۱۲ غرفه با ۷۵ اثر از ۳۰ هنرمند برپا شد و آیات قرآن کریم توسط هنرمندان کتابت شده است.

وی افزود: در این آثار گفتار حضرت علی (ع) و آیات قرآنی نگارش شده است و آثار هنرمندان یک هفته به نمایش گذاشته شده است.

عباس زارع مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران نیز گفت: تأثیرگذاری هنر بر تمامی آحاد جامعه از جمله نوجوانان و جوانان بال است و می‌توان مفاهیم انقلاب اسلامی را با زبان هنر به نسل‌های جامعه منتقل کرد.

وی افزود: برنامه‌های خوبی را با همکاری دستگاه‌های مختلف از جمله بسیج هنرمندان تهیه و اجرا شده است و این هنر می‌تواند در انتقال مفاهیم انقلاب اسلامی کمک زیادی داشته باشد.

حمیدرضا هراسانی مسئول بسیج هنرمندان سپاه کربلا نیز گفت: به مناسبت سالروز شهادت آوینی و روز بسیج هنرمندان و ماه مبارک رمضان این نمایشگاه برپا شده است.

وی با عنوان آثار ۳۰ هنرمند در ۱۲ غرفه به نمایش گذاشته شده است، افزود: همچنین از ۲۰ استاد خوشنویس دعوت شد تا در مکان نمایشگاه و قبل از افطار کتابت آیات قرآن کریم را داشته باشند و آثار کتابت شده نیز در چند شهر به نمایش گذاشته می‌شود.

کد خبر 5464969

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha