پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ فروردین ۱۴۰۱، ۱۶:۲۰

استاندار البرز:

توجه بنیاد مستضعفان برای اجرای طرح ملی جهش مسکن البرز جلب شد

توجه بنیاد مستضعفان برای اجرای طرح ملی جهش مسکن البرز جلب شد

البرز - استاندار البرز با بیان اینکه توجه بنیاد مستضعفان برای اجرای طرح ملی جهش مسکن جلب شد، گفت: بنیاد مستضعفان حضور فعال‌تری در مسیر توسعه و محرومیت زدایی البرز خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی عبداللهی بعد از ظهر شنبه در جلسه بررسی پروژه‌های استان البرز که در سالن جلسات حوزه استاندار برگزار شد، ضمن تاکید بر ضرورت بهره برداری از تمام ظرفیت‌های استان در جهت توسعه و آبادانی، افزود: در دیدار با مهندس فتاح رئیس محترم بنیاد مستضعفان به توافقات خوبی رسیدیم که برای تحقق آنها باید پیگیری و همکاری با دستگاه‌های مربوطه صورت گیرد.

وی ادامه داد: بر این اساس اکنون درصدد شناسایی اراضی مناسب برای استفاده در طرح ملی جهش مسکن هستیم و از مدیرکل بنیاد مستضعفان خواستیم تا بهترین جانمایی را داشته باشد.

عبداللهی گفت: همچنین در ادامه اتوبان آیت الله رفسنجانی در محدوده مهرشهر نیز نیاز به هم افزایی بنیاد وجود دارد.

وی افزود: برای تسریع در بهره برداری از پروژه منطقه دو آزادراه تهران شمال نیز باید موانع برطرف شود.

استاندار البرز گفت: در خصوص تعیین تکلیف کارخانه جهان چیت نیز باید تصمیم درستی گرفته شود تا از این ظرفیت، بهترین استفاده برای مردم استان صورت گیرد.

وی افزود: مقرر شد که نماینده بنیاد مستضعفان در البرز و ادارات مربوطه طی راه اندازی کارگروهی عملیاتی، نسبت به اجرای اهداف اقدام کنند.

کد خبر 5468306

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha