پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱:۵۴

در فلسطین اشغالی صورت گرفت؛

ترس و نگرانی «نفتالی بنت» از جمعه پایانی ماه رمضان در فلسطین

ترس و نگرانی «نفتالی بنت» از جمعه پایانی ماه رمضان در فلسطین

نخست وزیر رژیم صهیونیستی و نهادهای امنیتی این رژیم در آخرین روزهای پرتنش ماه رمضان با یکدیگر دیدار کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از جورزالیم پست، «نفتالی بنت»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و نهادهای امنیتی این رژیم در آخرین روزهای پرتنش ماه رمضان با یکدیگر دیدار کردند.

به گزارش رسانه‌های اسرائیلی، نفتالی بنت در جریان دیدارهای خود با «بنی گانتز»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، «عمر بار-لوو»، وزیر امنیت عمومی، «یایر لاپید»، وزیر امور خارجه و دیگر مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی بر مدیریت تنش‌ها در روزهای پایانی ماه رمضان تاکید کرد.

نکته قابل توجه آنکه امسال روزهای پایانی ماه مبارک رمضان با روز «هولوکاست» در فلسطین اشغالی همزمان شده است.

امسال ماه رمضان یکی از پرتنش ترین روزها در سراسر فلسطین اشغالی و مسجدالاقصی بود و نظامیان صهیونیستی به شدت با عبادت کنندگان در مسجدالاقصی در طول ماه رمضات مقابله می‌کردند، هرچند در نهایت با ادامه مقاومت شهروندان فلسطینی، نظامیان صهیونیست مجبور به عقب نشینی شدند.

کد خبر 5477271

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha