۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۹:۴۱

فرمانده انتظامی کردستان خبر داد؛

کشف بیش از ۱۴۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در کردستان

کشف بیش از ۱۴۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در کردستان

سنندج- فرمانده انتظامی کردستان گفت: سال گذشته بیش از هزار و ۴۲۴ کیلوگرم انواع مواد مخدر در استان کشف و ضبط شد که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۲۴ درصد افزایش داشته است.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار آزادی دوشنبه شب در جلسه ستاد هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان در سنندج اظهار کرد: با تلاش مأموران انتظامی استان شاهد افزایش ۲۴ درصدی میزان کشفیات مواد مخدر در سال گذشته بودیم.

وی افزود: در سال گذشته بیش از هزار و ۴۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در استان کشف کردیم که بیشترین مواد مکشوفه شامل تریاک، حشیش، گل، کراس و هروئین بوده است.

فرمانده انتظامی کردستان اعلام کرد: در سال گذشته سه هزار و ۴۱۷ قاچاقچی مواد مخدر اعم از معتاد، توزیع کننده و نگهدارنده دستگیر شدند که ۳۴ نفر آنان را بانوان تشکیل می‌دهند.

سردار آزادی افزود: بیش از ۴۱ درصد دستگیرشدگان توزیع کننده تریاک، ۱۲ درصد دستگیرشدگان حامل هروئین، ۲۴ درصد حامل شیشه و هشت درصد نیز توزیع کننده حشیش بوده اند.

وی به رده سنی دستگیر شدگان اشاره کرد و گفت: بیشترین دستگیرشدگان با ۴۴ درصد مربوط به رده سنی ۲۰ تا ۳۵ سال است.

سردار آزادی افزود: ۳۲ درصد دستگیری‌ها را مربوط به رده سنی ۳۵ تا ۴۵ بوده و ۱۴ درصد نیز مربوط به رده سنی ۳۵ تا ۴۵ سال، پنج درصد مربوط به رده سنی ۶۰ سال به بالا و رده سنی ۱۵ تا ۲۰ سال است.

فرمانده انتظامی کردستان اعلام کرد: سال گذشته تعداد هزار و ۳۰۰ معتاد جمع‌آوری شده که هزار و ۵۰ نفر آنها معتادین متجاهر بوده اند.

وی آگاهی‌بخشی به جامعه در زمینه تأثیرات زیان بار مواد مخدر را ضروری برشمرد و خواستار اطلاع رسانی رسانه‌های جمعی استان در این زمینه شد.

کد مطلب 5492096

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha