پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۴:۰۲

مدیر کل میراث فرهنگی کردستان خبر داد؛

اجرای ۲۰ برنامه شاخص همزمان با هفته میراث فرهنگی در کردستان

اجرای ۲۰ برنامه شاخص همزمان با هفته میراث فرهنگی در کردستان

سنندج - مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان گفت: هم‌زمان با روز جهانی موزه‌ها و هفته میراث‌فرهنگی بیش از ۲۰ برنامه شاخص و متنوع در کردستان اجرا می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، یعقوب گویلیان روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هفته میراث فرهنگی امسال با شعار «کردستان، ذخیره‌گاه فرهنگی ایران زمین» نامگذاری شده است و در این راستا تلاش شده تا برنامه‌هایی برای تمام گروه‌های سنی و اقشار مختلف جامعه برگزار شود.

وی افزود: برگزاری گردهمایی توسعه پایدار گردشگری شهری، نشست حفاظت و مرمت آئینی غار کرفتو، بازدید از بقایای سامان‌دهی قلعه‌شهر حسن‌آباد با همراهی انجمن‌های میراث‌فرهنگی، کوهنوردی و فعالان رسانه‌ای، افتتاح سه اقامتگاه سنتی در استان از مهم‌ترین برنامه‌های این هفته است.

گویلیان خاطرنشان کرد: برگزاری مسابقه کودک و میراث‌فرهنگی با محوریت بازی‌های ثبت شده در فهرست آثار ملی و نقاشی کودک با محوریت آشنایی با بناها و اماکن تاریخی، برگزاری برنامه نمایشی به‌منظور معرفی میراث ملموس، اجرای تئاتر صحنه‌ای در موزه مردم‌شناسی خانه کرد و تجلیل از موزه‌دارهای برتر و فعالان و پیشکسوتان در حوزه میراث‌فرهنگی نیز از دیگر برنامه‌هایی است که به‌مناسبت روز موزه و هفته میراث‌فرهنگی در استان اجرا می‌شود.

وی افزود: به‌مناسبت روز جهانی موزه‌ها و آغاز هفته میراث‌فرهنگی بازدید از مجموعه‌های تاریخی فرهنگی شامل عمارت آصف، موزه باستان‌شناسی، عمارت و چهارباغ خسروآباد و معبد هراکلس و معبد میترا در قلعه شهر غار کرفتو در دیواندره امروز برای عمومی مردم رایگان است.

کد خبر 5493327

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha