پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۴۱

مدیرکل تعزیرات حکومتی فارس اعلام کرد؛

رسیدگی به ۵۴ پرونده تخلفات ارزی در استان فارس

رسیدگی به ۵۴ پرونده تخلفات ارزی در استان فارس

شیراز - مدیرکل تعزیرات حکومتی فارس گفت: از ابتدای امسال تاکنون به ۵۴ پرونده تخلفات ارزی در شعب تعزیرات حکومتی استان رسیدگی شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا سالاری افزود: از این تعداد، ۳۸ پرونده در رابطه با عدم ایفای تعهدات ارزی و ۱۶ پرونده نیز مربوط به قاچاق ارز به خارج از کشور بوده است.

وی از جریمه ۶ هزار میلیارد ریالی متهمین این پرونده‌ها خبر داد و اظهار داشت: علاوه بر جریمه نقدی، احکامی همچون ضبط ارز مکشوفه و تعلیق کارت بازرگانی نیز برای متهمین صادر شده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس، تخلفات ارزی را به مثابه اخلال در امنیت اقتصادی کشور عنوان کرد و افزود: در شرایطی که کشور از تحریم‌های ظالمانه استکبار جهانی تحت فشار است، قاچاق ارز به خارج از کشور و یا تخلفات شرکت‌هایی که ارز دولتی را جهت واردات کالا به کشور دریافت کرده اند منجر به تشدید شرایط و لطمات جبران ناپذیری به اقتصاد کشور می‌شود که در این راستا تعزیرات حکومتی با قاطعیت به این حوزه ورود کرده و احکام سنگینی برای متخلفین ارزی صادر و اجرا نموده است.

کد خبر 5501838

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha