۳۱ خرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۰۹

رئیس سازمان آتش‌نشانی کرج:

تصادف در کرج منجر به حریق خودرو شد

تصادف در کرج منجر به حریق خودرو شد

البرز - رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج گفت: برخورد دو دستگاه خودرو با هم منجر به حریق یکی از خودروها شد.

محمد جمشیدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ساعت ۱۵:۴۴ دقیقه در پی تماس شهروندان با سامانه ۱۲۵، مبنی بر برخورد دو دستگاه خودرو باهم (پراید و پیکان وانت) در بلوار شمس تقاطع بنی نجار خبر داد که بلافاصله نیروهای عملیاتی از ایستگاه ۱۰۲ به محل حادثه اعزام شدند.

وی بیان کرد: در این حادثه یک دستگاه خودروی سواری پراید براثر برخورد با خودرو پیکان وانت منجر به حریق خودروی پیکان وانت شد که با حضور آتش نشانان حریق اطفا و موقعیت حادثه ایمن سازی شد.

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج متذکر شد: برای امداد رسانی به این حادثه پنج نفر نیروی عملیاتی و دو دستگاه خودرو امدادی به محل حادثه اعزام شدند.

کد مطلب 5520471

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha