۲۳ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۳۰

مدیرکل هواشناسی خراسان جنوبی:

تداوم وزش باد شدید در خراسان جنوبی/ هوا گرم می شود

تداوم وزش باد شدید در خراسان جنوبی/ هوا گرم می شود

بیرجند- مدیرکل هواشناسی خراسان جنوبی از تداوم وزش باد شدید تا خیلی شدید تا اوایل هفته آینده در استان خبر داد و گفت: همچنین از فردا به تدریج افزایش دمای هوا را خواهیم داشت.

علیرضا خندان رو در گفت و گو با مهر با اشاره به شرایط جوی هوای استان در بیان کرد: با توجه به الگوی نقشه‌های پیش‌یابی و خروجی مدل‌های هواشناسی، تا اوایل هفته آینده در استان وزش باد شدید تا خیلی شدید پیش بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه طی این مدت شاهد خیزش گرد و خاک، کاهش کیفیت هوا، کاهش میزان دید افقی خواهیم بود، گفت: همچنین احتمال وقوع طوفان گرد و خاک در مرز شرقی و برخی نقاط جنوبی استان وجود دارد.

خندان رو با اشاره به شرایط دمایی استان هم بیان کرد: از فردا، جمعه تا اواسط هفته آینده به تدریج افزایش دمای هوا خواهیم داشت و هوا گرم می‌شود.

مدیرکل هواشناسی خراسان جنوبی اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته سربیشه با ۱۸ درجه سلسیوس سردترین و طبس و دهسلم با ۴۱ درجه سلسیوس گرم‌ترین نقاط استان بودند.

وی ادامه داد: همچنین طی این مدت حداقل دمای هوا در مرکز استان ۲۱ درجه و حداکثر ۳۳ درجه سلسیوس بوده است.

کد خبر 5538127

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha