۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۹:۰۷

در نشست با خبرنگاران مطرح شد؛

برپایی المپیاد ورزش های ساحلی با ۳۳ رشته در بابلسر

برپایی المپیاد ورزش های ساحلی با ۳۳ رشته در بابلسر

بابلسر- عضو هیئت برگزاری دومین المپیاد ورزش های ساحلی مازندران در بابلسر گفت: این دوره المپیاد با حضور چهار هزار و ۸۰۰ ورزشکار در ۳۳ رشته ورزشی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، داود طاهرنژاد چهارشنبه شب در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه در دومین المپیاد ورزش‌های آبی ساحلی چهار هزار و۸۰۰ ورزشکار در ۳۳ رشته ورزشی رقابت کردند، افزود: این المپیاد با اهدا ۸۹۰ مدال به فینالیست‌ها وپنج نخبه برگزیده پایان یافت.

شهروز یزدانی دیگر عضو هیئت برگزاری المپیاد نیز گفت: در بیشتر رشته‌ها ورزشکاران استانی و سه رشته از کشور شرکت داشتند و در رشته گلف نیز ورزشکار خارجی نیز حضور داشت.

وی گفت: گلف با ۸۹۰ نفر، رشته رزمی با ۷۴۳ نفر بیشترین شرکت کننده را به خود اختصاص داد و در این المپیاد در مجموع تنها ۴۵ نفر ورزشکار زن حضور داشت.

یزدانی در ادامه گفت: یکی از اهداف برگزاری این المپیاد آشنایی مردم با رشته‌های نوپا و ناشناخته مثل هوگام و دادپلان و… که ثبت جهانی شد، بوده است.

کد مطلب 5543442

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha