پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۲:۰۴

استاندار بوشهر:

منابع اعتباری حوزه پژوهش در استان بوشهر افزایش می‌یابد

منابع اعتباری حوزه پژوهش در استان بوشهر افزایش می‌یابد

بوشهر- استاندار بوشهر استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی در حوزه پژوهشی را مهم دانست و گفت: منابع اعتباری حوزه پژوهش در استان بوشهر افزایش می‌یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی زاده صبح پنجشنبه در نشست کارگروه آموزش، پژوهش، نوآوری و فناوری استان بوشهر اظهار داشت: بازنگری در موضوعات پژوهشی مورد نیاز استان بوشهر یک ضرورت است.

وی تصریح کرد: منابع متعددی از جمله منابع بانکی تبصره ۱۶ و ۱۸، منابع صنایع بزرگ به غیر از نفت و گاز، منابع توافقی با بنیادهای علوی و برکت، منابع بخش خصوصی برای افزایش منابع پژوهشی استان، وجود دارد که باید از آن استفاده کنیم.

استاندار بوشهر افزود: باید از محل یک درصد اعتبارات هزینه‌ای دستگاه‌های اجرایی، اعتبارات شرکت‌های دولتی، دستگاه‌هایی که اعتبارات ملی دارند، منابع پروژه‌های مراکز آموزشی، اعتبارات مسئولیت‌های اجتماعی نفت به منظور افزایش منابع پژوهشی استان استفاده بهتری ببریم.

وی بخش خصوصی را ظرفیت بزرگ و مهم برای اجرای طرح‌های پژوهشی دانست و ادامه داد: پیوند حوزه اجرا با حوزه پژوهش ضروری است و اجرای برخی پژوهش‌ها بر عهده کارگروه پژوهشی دستگاه تخصصی باشد.

محمدی‌زاده خاطر نشان کرد: کارگروهی با مدیریت سازمان برنامه و بودجه برای افزایش منابع اعتباری پژوهش استان تا ۱۵ الی ۲۰ میلیارد تومان تشکیل شده و پروژه‌های پژوهشی پالایش شوند.

وی ادامه داد: در این کارگروه توزیع منابع و موضوعات پژوهشی، جدول منابع و پژوهش‌ها بین دستگاه‌های اجرایی مشخص شود.

کد خبر 5543619

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha