۲۸ شهریور ۱۳۸۶، ۱۰:۱۸

آخرین تحولات سیاسی لبنان؛

دیدار سنیوره با پادشاه عربستان / هشدار لحود درباره وقوع درگیری داخلی

دیدار سنیوره با پادشاه عربستان / هشدار لحود درباره وقوع درگیری داخلی

دیدار نخست وزیر لبنان با پادشاه عربستان سعودی، هشدار رئیس جمهوری لبنان درباره احتمال وقوع جنگ داخلی در این کشور و تاکید رئیس فراکسیون المستقبل بر برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در موعد مقرر از جمله تحولات سیاسی لبنان تا این ساعت به شمار می رود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه الوطن چاپ عربستان سعودی، فواد سنیوره نخست وزیر لبنان روز سه شنبه در جده با عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه عربستان دیدار کرد.

تحولات لبنان و راه های تقویت همکاری های دوجانبه میان لبنان و عربستان سعودی در همه زمینه ها از جمله موضوعاتی بود که در این دیدار بررسی شد.

روزنامه السفیر چاپ لبنان نیز گزارش داد: امیل لحود رئیس جمهوری لبنان در بیانیه ای درباره وقوع درگیری های داخلی و استفاده از سلاح در این کشور و سوء استفاده از شرایط سیاسی کنونی هشدار داد.

وی تصریح کرد: درگیری های داخلی در لبنان به مثابه تجاوز به ارتش و دور کردن آن از تکالیف ملی اش می باشد و این مسئله ای است که نمی توان تحت هیچ شرایطی آن را پذیرفت.

سعد الحریری رئیس فراکسیون اکثریت پارلمان لبنان( المستقبل) نیز روز گذشته بر ضرورت برگزاری انتخابات ریاست جمهوری لبنان در موعد مقرر تاکید کرد.

وی افزود: تلاش ما این است که موضوع ریاست جمهوری در لبنان را حل و فصل کنیم و در این زمینه از هر تلاش سیاسی دریغ نخواهیم کرد.

وی خاطرنشان کرد: ما همواره گفته ایم که گفتگو تنها راه دستیابی به توافق درباره  ریاست جمهوری است و برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در موعد مقرر می تواند افق های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی روشنی را فرا روی ما بگشاید.

لازم به ذکر است که دوره ریاست جمهوری امیل لحود 24 نوامبر( سوم آذر) به پایان می رسد.

مهلت قانونی برای انتخاب رئیس جمهور از 24 سپتامبر آغاز و تا 24 نوامبر ادامه خواهد داشت.

کد خبر 554841

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha