پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۹ مرداد ۱۴۰۱، ۰:۳۷

فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص) کرمانشاه مطرح کرد؛

آمادگی سپاه کرمانشاه برای خدمت رسانی به زائران اربعین

آمادگی سپاه کرمانشاه برای خدمت رسانی به زائران اربعین

کرمانشاه- فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه از آمادگی سپاه کرمانشاه برای خدمت رسانی به زائران اربعین خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار بهمن ریحانی ظهر سه‌شنبه در نشست ستاد استانی اربعین که در محل فرمانداری قصرشیرین برگزار شد، اظهار کرد: برای ایجاد هماهنگی بهتر بین ایران و عراق پیشنهاد می‌شود از استانداری کرمانشاه و منظریه نمایندگانی در مرز حضور داشته باشند.

وی با اشاره به مشکلات کم آبی در عراق، افزود: منابع آبی در شهر منظریه عراق کم است و باید برای آن چاره اندیشی شود در غیر این صورت برای زائران ایجاد مشکل خواهد کرد.

فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه تصریح کرد: پیشنهاد می‌شود مرز به صورت شبانه روزی فعالیت نکند زیرا توانایی پذیرش زائران در عراق به صورت شبانه و جابه‌جایی آنها وجود ندارد.

ریحانی با اشاره به اینکه زیرساخت‌های مرزی در عراق نیازمند تقویت است، بیان کرد: زیرساخت‌هایی مانند سرویس بهداشتی و هماهنگی با شرکت‌های مسافربری برای جابه‌جایی زائران در عراق نیاز است زیرا اتوبوس‌های عراقی به صورت مسیری فعالیت می‌کنند.

وی خاطر نشان کرد: سپاه پاسداران استان کرمانشاه با تمام امکانات از جمله در اختیار گذاشتن محل اسکان راهیان نور و تأمین امنیت همانند گذشته با قوت در خدمت رسانی به زائراین انجام وظیفه خواهد کرد.

فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه تاکید کرد: در مرز خسروی امکانات فراهم است و کمبودها نیز بر طرف خواهد شد اما باید تأمین امکانات در آن سوی مرز ایران صورت گیرد و باید آب شرب و مواد غذایی برای زائران در مرز همواره فراهم شود و نیازمند آن هستیم که چندین موکب با امکانات مناسب داشته باشیم.

کد خبر 5559525

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha