۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۰۸

فرماندار دیلم:

روند توسعه و پیشرفت شهرستان دیلم شتاب بیشتری می‌گیرد

روند توسعه و پیشرفت شهرستان دیلم شتاب بیشتری می‌گیرد

بوشهر- فرماندار شهرستان دیلم گفت: از تمام ظرفیت ها برای پیشرفت و توسعه شهرستان استفاده خواهیم کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر کشاورزی صبح سه‌شنبه در نشست نشست هماهنگی کمیته‌های ستاد بزرگداشت هفته دولت اظهار داشت: برای رفع مشکلات در زمینه‌های مختلف در سطح شهرستان دیلم با جدیت پیگیر هستیم و تمام تلاش خود را برای اجرای طرح‌هایی که می‌تواند به توسعه و پیشرفت شهرستان دیلم تأثیرگذار باشد قطعاً دریغ نخواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه خدمت رسانی به مردم وظیفه همه مسئولین در شهرستان دیلم است، افزود: تمام تلاش دولت برای آبادانی و دغدغه‌های مردم از اولویت‌های کاری ما بوده و تمام تلاش بر این است که امورات را با یک کارشناسی و برنامه ریزی مطلوب و در خور شأن مردم این منطقه در سطح شهرستان دیلم پیاده کنیم.

وی در ادامه ضمن تاکید به همه دستگاه‌های اجرای در جهت تسریع در امورات مردم خاطرنشان کرد: همه مدیران شهرستان در جهت خدمت رسانی به مردم از تمام ظرفیت‌هایی که در اختیار دارند استفاده نمایند.

فرماندار شهرستان دیلم ضمن تاکید بر حضور مسئولین کمیته‌های ستاد بزرگداشت هفته دولت در کلیه برنامه‌های هفته دولت اظهار داشت: شهیدان رجایی و باهنر مصداق و الگوی خدمتگزاری صادقانه بودند و گرامیداشت هفته دولت به یاد این دو شهید راه خدمت، فرصتی برای پاسداشت خدمات آنها و ارائه خدمات و دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی به مردم است.

ابوالقاسم تربیت دبیر بزرگداشت هفته دولت در این نشست ضمن قدردانی از همه مسئولین کمیته‌های اجرایی در برنامه ریزی برنامه‌های بزرگداشت هفته دولت گزارشی کامل از برنامه‌های اجرایی و پروژه‌ها و طرح‌های عمرانی در سطح شهرستان دیلم را تشریح کردند.

کد مطلب 5570663

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha