پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۴:۵۵

«جک و لوبیای سحرآمیز» در تئاتر شهرزاد

«جک و لوبیای سحرآمیز» در تئاتر شهرزاد

نمایش «جک و لوبیای سحرآمیز» به کارگردانی علیرضا دهقانی از ۹ شهریور در پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه می‌رود.

به گزارش خبرگزاری مهر، نمایش «جک و لوبیای سحرآمیز» به نویسندگی ماندانا عبقری و کارگردانی علیرضا دهقانی از روز چهارشنبه ۹ شهریور ماه ساعت ۱۸ در پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه می رود.

در این نمایش که با تلفیق اجرای بازیگران و عروسک ها انجام می شود، مانداناعبقری، یاسر محمدی، مارال عبدالحسین پور، هادی شبانی، محمدرضا لطفی و زهرا سماواتی به عنوان بازیگر و عروسک گردان، مژده ذکریاپور طراح و سازنده عروسک، رکسانه عبقری طراح و دوزنده لباس، ماندانا عبقری طراح و سازنده دکور حضور دارند.

سایر عوامل نمایش عبارتند از مدیر صحنه: محمدرضا لطفی، عکاس: مینا قانع، میکس و مسترینگ موسیقی: دانیال استاد عبدالحمید، روابط عمومی: ریحانه مطهری، روژین ستاری، رسانه و تبلیغات مجازی: روشنک کریمی.

در خلاصه داستان نمایش آمده است: جک و مادرش در یک مزرعه زندگی می کنند که محصول خوبی نداده است. تنها گاوی که دارند شیر کافی نمی دهد و آنها ناگزیرند تا گاو را بفروشند. جک گاو را به شهر می برد و با چند دانه سحرآمیز معامله می کند. در طول شب دانه های جادویی تبدیل به درخت تنومندی می شوند. جک از درخت تنومند بالا می رود و به خانه غول ها می رسد. او طی ماجراهایی با مرغ تخم طلا و چنگ جادویی آشنا می شود و ... .

کد خبر 5577335

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha