پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۹ شهریور ۱۴۰۱، ۱۴:۲۶

رئیس پلیس راه استان کرمانشاه مطرح کرد؛

ترافیک سنگین در مرزها/ ظرفیت تمام پارکینگ‌ها پر شده است

ترافیک سنگین در مرزها/ ظرفیت تمام پارکینگ‌ها پر شده است

رئیس پلیس راه استان کرمانشاه گفت: در حال حاضر محورهای استان کرمانشاه به سمت ایلام و مرز خسروی ترافیک سنگینی دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ کیخسرو دستغیب رئیس پلیس راه استان کرمانشاه با اشاره به وضعیت ترافیکی معابر کرمانشاه گفت: از روز چهارشنبه حجم ترافیک به سمت مرزهای مهران و خسروی از افزایش زیادی برخوردار بود و در حال حاضر محورهای استان کرمانشاه به سمت ایلام و مرز خسروی ترافیک سنگینی دارند.

وی ادامه داد: از زائران استدعا داریم با توجه به اینکه مرزها پر شده‌اند حتماً سفر خود را عقب بی اندازند و در صورت امکان به مرزها مراجعه نکنند تا از بار ترافیکی کاسته شود تمامی پارکینگ‌های مرز خسروی پر شده است و محلی برای پارک خودروهای شخصی وجود ندارد و از زائران می‌خواهیم به هیچ عنوان به سمت مرزها حرکت نکنند.

دستغیب با بیان اینکه امیدواریم زائران با پلیس همکاری داشته باشند تا در راه مشکلی برای آنها پیش نیاید گفت: برگشت مسافران آغاز شده است و از رانندگان می‌خواهم چند ساعتی را استراحت داشته باشد زیرا بیشتر حوادث چند روز اخیر به دلیل خستگی و خواب‌آلودگی بوده است.

کد خبر 5585899

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • نیما IR ۰۰:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۰
      0 0
      قضیه چیه همه دارن میرن؟