پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ مهر ۱۳۸۶، ۱۲:۲۱

سه گروه خارجی به جشنواره تئاتر عروسکی دانشجویان می‌آیند

دو گروه عروسکی از روسیه و یک گروه از انگلیس و برزیل به همراه نمایشگاهی از عروسک‌های اندونزی در بخش بین‌الملل دهمین جشنواره تئاتر عروسکی دانشجویان حضور دارند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مسئول بخش بین الملل جشنواره ضمن اعلام این خبر افزود: "گروه "چمدانی به سوی شما" یک گروه عروسکی است که با نمایش تلفیقی عروسکی "بازی با چهاردست" (چگونه می توان از هیچ، همه چیز ساخت) و یک گروه سایه بازی از روسیه حضورشان در جشنواره قطعی شده است."

مجتبی بهادری در خصوص گروه سایه بازی ادامه داد: "این گروه شناخته شده در کشورهای مختلفی از دنیا شیوه خاص سایه بازی خود را ارائه داده اند. آنها معتقدند اولین گروهی هستند که توانسته اند تصاویر سه بعدی را روی پرده دوبعدی سایه تئاتر عروسکی نمایش دهند. اجرای آنها در جشنواره مجموعه ای از روش های عامیانه است."

همچنین کنراد فردریکز با گروه نمایش سنتی عروسکی "پانچ و جودی" از انگلستان در جشنواره حضور دارد و در هفته پژوهش جشنواره یک کارگاه آموزشی درباره شیوه این نمایش عروسکی برای دانشجویان برگزار می کند. یک گروه هم از برزیل به کارگردانی لوپز برای شرکت در جشنواره اعلام آمادگی کرده که طراحی و وسایل صحنه خود را با استفاده از زباله و اشیاء دورریختنی انجام داده و نمایش های مدرن و تجربی اجرا می کند.

یک نمایشگاه از عروسک های سنتی اندونزی هم طی رایزنی با سفارت این کشور در روزهای جشنواره برپا می شود. احتمال حضور گروههایی از ویتنام و چند کشور دیگر نیز در این جشنواره وجود دارد. دهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر عروسکی دانشجویان از 16 تا 24 آذرماه 1386 در بخش‌های مسابقه صحنه‌ای، خیابانی، مسابقه نمایشنامه‌نویسی و نمایشگاه ماسک، عروسک و پوستر در تهران برگزار می‌شود.

کد خبر 561253

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha