۱۵ آبان ۱۴۰۱، ۱۵:۵۶

معاون گردشگری و زیارت سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد:

ویژه برنامه فرهنگی زیارت در مشهد برگزار شد

ویژه برنامه فرهنگی زیارت در مشهد برگزار شد

مشهد ـ معاون گردشگری و زیارت سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: ویژه برنامه فرهنگی زیارت برای نخستین بار ویژه نوجوانان حاشیه شهر مشهد در قالب یک تور نیم روزه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، جلیل بامشکی اظهار کرد: ویژه برنامه فرهنگی زیارت برای نخستین بار با همکاری آستان قدس رضوی ویژه ۲۰۰ نوجوان حاشیه شهر مشهد روز پنج شنبه ۱۲ آبان ماه برگزار شد.

معاون گردشگری و زیارت سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد افزود: نخستین مرحله از این برنامه ویژه حاشیه شهر مشهد برگزار شد و در این رابطه پنج دستگاه اتوبوس به محلات مختلف شهر از جمله پنجتن، شهرک شهید رجایی، شهرک شهید باهنر، رسالت و توس برای حمل‌ونقل نوجوانان اعزام شدند.

وی ادامه داد: ثبت‌نام افراد با محوریت مساجد انجام شد و تور نیم روزه در ابتدا با حضور نوجوانان در حرم مطهر و برگزاری ویژه برنامه فرهنگی در آنجا آغاز شد.

بامشکی بیان کرد: پس از زیارت امام مهربانی‌ها همراه با برنامه‌های فرهنگی، نوجوانان برای داشتن لحظاتی جذاب به سینما اطلس رفتند.

معاون گردشگری و زیارت سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد تصریح کرد: در ادامه نیز آنان با حضور در ورزشگاه امام رضا (ع) و صرف نهار با غذای متبرک حضرت، برنامه را به پایان رسانده و به محلات خود بازگشتند.

وی ضمن اشاره به برگزاری مستمر ویژه برنامه‌های فرهنگی برای نوجوانان شهر، تاکید کرد: در این راستا در طول سال این برنامه، هفته‌ای یکبار با مشارکت با آستان قدس و آموزش و پرورش بنا به ضرورت اهمیت به نوجوانان در مسائل فرهنگی و مذهبی برگزار می‌شود.

کد مطلب 5625927

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha