پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۶ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۰۲

در سطح استان اصفهان انجام شد؛

کاشت و توسعه گیاهان دارویی با محوریت ناحیه مقاومت امام حسین (ع)

کاشت و توسعه گیاهان دارویی با محوریت ناحیه مقاومت امام حسین (ع)

اصفهان - فرمانده ناحیه بسیج امام حسین (ع) اصفهان باتشریح فعالیت‌های هفته بسیج گفت: کاشت و توسعه گیاهان دارویی در استان اصفهان با همت و محوریت این پایگاه بسیج انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ پاسدار محسن حاجی عرب با گرامیداشت هفته بسیج اظهار کرد: هفته بسیج یادآور رشادت‌ها، دلاوری‌ها و شجاعت‌های دلیر مردان غیور ایران اسلامی در سنگرها و عرصه‌های مختلف است و بسیجی بودن افتخاری است که در انقلاب اسلامی و در آستانه عصر ظهور نصیب مدیران و رهروان امامین انقلاب اسلامی شده و همه باید قدردان این نعمت و افتخار باشند.

وی تصریح کرد: این ناحیه برنامه‌های متعدد و متنوعی برای بزرگداشت این هفته در نظر گرفته که مشارکت در رزمایش جهادی فاطمی و برگزاری یادواره شهدا در محلات از آن جمله است.

فرمانده ناحیه مقاومت امام حسین (ع) تاکید کرد: برگزاری سرودهای پاتوقی در برنامه‌های فرهنگی محله محور و مسابقات قرآنی هفته بسیج در کنار فعالیت گروه‌های جهادی در سطح منطقه در بخش‌های پزشکی و خدمات رسانی فرهنگی در همین هفته انجام خواهد شد.

برپایی نشست‌های سبک زندگی اسلامی

وی تصریح کرد: برپایی نشست‌های سبک زندگی اسلامی، تربیت فرزند و مشاوره تحصیلی، مسابقات بومی محلی در سطح محلات و روستاها، سرکشی از خانواده‌های شهدا، ایثارگران و بسیجیان شاخص و همچنین توزیع کمک‌های مومنانه بین اقشار کم درآمد از دیگر برنامه‌های هفته جاری در این ناحیه هستند.

سرهنگ حاجی عرب غبارروبی و تجدید میثاق با شهدا و برگزاری اردوهای فرهنگی و زیارتی برای بسیجیان را از دیگر طرح‌های هفته بسیج عنوان کرد و گفت: حضور حلقه‌های صالحین در نمازجمعه شهر بهارستان، برگزاری کلاس‌های سواد رسانه‌ای در محلات و مدارس مختلف، حضور راویان دفاع مقدس و جبهه مقاومت سوریه در مساجد و محلات در کنار برگزاری نمایشگاه‌های مختلف با موضوعاتی همچون حجاب و عفاف و اقتصاد مقاومتی نیز در این هفته اجرا خواهد شد.

فرمانده سپاه ناحیه امام حسین (ع) تصریح کرد: برپایی جشنواره سرود، نمایش فیلم و تئاتر، جشن ویژه مادران و فرزندان، نمایشگاه‌های غذاهای سنتی و برگزاری میز خدمت در مصلای نماز جمعه از جمله اقدامات این ناحیه به مناسب هفته بسیج در سال جاری است.

وی در ادامه با اشاره به اقدامات انجام شده ناحیه امام حسین (ع) در حوزه اجتماعی، فرهنگی و خدمات رسانی افزود: احداث و تکمیل مسکن محرومان در روستاهای شیدان، کرچگان و کلارتان، برگزاری جلسات شوراها و مجامع جهادی و همچنین رزمایش جهادگران فاطمی در کنار حمایت و پشتیبانی از گروه‌های جهادی در این بخش دنبال و اجرایی شده است.

به گفته سرهنگ حاجی عرب، اجرای طرح خدمت مومنانه از قربان تا غدیر، تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی به تعداد یک هزار و ۵۰۰ بسته شامل مرغ، برنج، ماکارونی، روغن و حبوبات، تهیه و توزیع غذای گرم، لوازم‌التحریر، تبلت، جهیزیه و سیسمونی در این مدت انجام شده است.

راه‌اندازی کارگاه‌های تولیدی و کسب وکارهای خانگی

وی خاطر نشان کرد: برگزاری دوره توانمندسازی گروه‌های جهادی با عنوان رسم جهاد، رسم خدمت، راه‌اندازی کارگاه‌های تولیدی و کسب وکارهای خانگی در قالب هفت کارگاه خیاطی، زنبور داری، صنایع دستی، برگزاری نمایشگاه‌های اقتصاد مقاومتی در سطح حوزه‌ها و عرضه محصولات و همچنین اجرای طرح جهاد روشنایی و کاشت و توسعه گیاهان دارویی با همت و محوریت ناحیه مقاومت امام حسین (ع) انجام شده و در رضایت مردم را به دنبال داشته است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسین (ع) آسفالت پایگاه روستای هرمدان، برگزاری اردوهای جهادی و ویزیت رایگان پزشک عمومی، مامایی و دندانپزشکی را از دیگر فعالیت‌های این ناحیه عنوان کرد و گفت: اجرای طرح تذکر لسانی در سطح معابر عمومی و پارک‌ها، ادارات و اصناف و برگزاری مراسم جشن، و طرح پاتوق‌های فرهنگی و اجتماعی در محلات در بخش اجتماعی ناحیه صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: کارگاه‌های مشاوره فردی و سبک زندگی، تحکیم خانواده، پیشگیری از طلاق، پیگیری از اعتیاد در کنار کارگاه مشاوره فردی و آموزش و همچنین طرح درمان اعتیاد خانگی نیز در این بخش برگزار شده‌اند.

حاجی عرب تاکید کرد: بر این اساس، رویداد فرهنگی آمریکا بدون نقاب، آزادسازی زندانیان جرایم غیر عمدهای در ماه مبارک رمضان، اجرای طرح لبخند کرامت (معاینه و درمان رایگان دندانپزشکی)، اجرای طرح و برنامه سعی و صفا در تابستان سال ۱۴۰۱ در پایگاه‌های مقاومت ویژه جوانان و نوجوانان، اجرای طرح‌های فرهنگی، ورزشی و اردوهای تفریحی و اجرای سرودهای پاتوقی و تئاتر خیابانی در راستای نشاط آفرینی اجتماعی از دیگر برنامه‌ها و فعالیت‌های ناحیه مقاومت بسیج امام حسین (ع) از ابتدای سال جاری تا کنون بوده است.

کد خبر 5641500

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha