پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۱ آذر ۱۴۰۱، ۱۳:۵۷

امام جمعه اصلاندوز:

عشایر وفاداری خود را به نظام اثبات کرده‌اند

عشایر وفاداری خود را به نظام اثبات کرده‌اند

اصلاندوز - امام جمعه شهرستان اصلاندوز گفت: عشایر در طول تاریخ انقلاب وفاداری و پایبندی خود را به نظام در عرصه‌های مهم اقتصادی، فرهنگی و سیاسی به اثبات رسانده‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد جعفرزاده در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهر اصلاندوز اظهار کرد: شجاعت، صفا، پاکی، غیرت، رشادت، دینداری و تعهد در میان عشایر مثال زدنی است.

وی با تاکید بر این که عشایر دین بزرگی بر گردن همه دارند، خاطرنشان کرد: عشایر در تمام مقاطع تاریخی این انقلاب نقش خودشان را به نحو احسن ادا کرده‌اند.

امام جمعه اصلاندوز ادامه داد: وقتی که در دوران تحریم‌های ظالمانه قرار گرفته‌ایم عشایر نشان داد در این جنگ اقتصادی نیز می‌تواند خوش بدرخشد و اقتصاد درون زا و مقاومتی را در مقام عمل معنا کند.

جعفرزاده بیان کرد: وظیفه همه مسئولان است که در رابطه با حل مسائل و دغدغه‌های عشایر غیور کمر به همت ببندند و عملاً وارد این میدان شوند.

وی عشایر را ذخایر نظام ولایی و انقلاب دانست و تصریح کرد: توصیه اکید ما به مسئولان این است که تا می‌توانید در خدمت عشایر با غیرت و همیشه در صحنه باشید.

خطیب جمعه اصلاندوز اضافه کرد: همایش، سمینار و برگزاری اجلاس دردی از عشایر دوا نمی‌کند چرا که مشکل عشایر با این مراسم‌های شما حل نمی‌شود و مسئولان باید تلاش کنند تا به داد عشایر برسند و اجازه از بین رفتن فرهنگ عشایر را ندهند.

جعفرزاده با بیان اینکه خشکسالی‌های چند سال اخیر عشایر را در مضیقه قرار داده و نبود آب سبب شده تا دام‌های عشایر تلف شود، گفت: مشکلات موجود در حوزه نهاده‌های دامی عشایر را در دشواری شدید قرار داده و کودکان عشایر از مدارس در شأن این قشر بی بهره هستند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی اصلاندوز فرارسیدن روز دانشجو را یادآور شد و بیان کرد: دانشجویان ما جوانانی پویا، سرزنده، دارای نشاط اجتماعی و آگاه به مسائل جاری در جامعه هستند.

جعفرزاده افزود: این از برکت انقلاب است که دانشجویان ما امروز توان اظهارنظر و آزادی بیان دارند و گاهی حتی در حضور مقام معظم رهبری به نقد مسئولان و روند امورات می‌پردازند.

وی روحیه عدالت طلبی و حساس بودن در راستای تحقق عدالت در میان دانشجویان را ظرفیت ممتاز برای کشور اعلام و اظهار کرد: دانشجویان امروز آینده سازان فردای این کشور و مدیران آتی خواهند بود و باید مسئولان از این ظرفیت‌ها بهره برده و به روش‌های مختلف از جمله به کارگیری به عنوان مشاوران جوان تلاش کنند تا زمینه ایفای نقش اجتماعی را برای دانشجویان فعال و اهل دانش فراهم کرده و روح مسئولیت پذیری را در دانشجویان احیا کنند.

کد خبر 5645059

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha