پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۴ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۵۰

امام جمعه کرمانشاه:

دستاوردها انقلاب اسلامی ایران باید برای همگان تبیین شود

دستاوردها انقلاب اسلامی ایران باید برای همگان تبیین شود

کرمانشاه- امام جمعه کرمانشاه با بیان اینکه وضعیت کنونی کشور با قبل از انقلاب اسلامی ایران قابل مقایسه نیست، گفت: دستاوردها انقلاب اسلامی باید برای همگان تبیین شود.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله مصطفی علما ظهر جمعه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته که در مسجد جامع شهر کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) دستاوردها و موفقیت‌های بسیاری را در حوزه‌های گوناگون به دست آورده است.

وی افزود: پیشرفت‌های انقلاب اسلامی ایران حتی در منطقه و جهان قابل تقدیر است و امروز در صنعت دفاعی به خودکفایی دست یافته‌ایم.

امام جمعه کرمانشاه تصریح کرد: یکی از مواردی که رهبر معظم انقلاب همواره بر روی آن تاکید دارد جهاد تبیین است که بیان همین دستاوردها برای مردم تبیین است.

علما خاطر نشان کرد: ۱۹ بهمن ماه سالروز بیعت تاریخی همافران نیروی هوایی با امام خمینی (ره) است که نقطه عطفی در تاریخ انقلاب محسوب می‌شود.

وی با اشاره به ولادت حضرت امیرالمومنین و روز پدر، گفت: امام علی (ع) جایگاه ویژه ای در نزد پروردگار دارد و این روز فرصتی برای تجلیل از مقام پدر است.

کد خبر 5699839

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha