فرآیند انتخاب شهردار رشت کلید خورد

رشت- رئیس شورای اسلامی شهر رشت با بیان اینکه دادگاه شعبه تجدید نظر کشور حکم استیضاح شهردار رشت را تائید کرد، گفت: فرایند انتخاب شهردار رشت از امروز در دستور کار شورا قرار دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین واثق کارگرنیا پیش از ظهر چهارشنبه در هفتاد و چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی رشت با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان به حضور حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن اشاره کرد و گفت: حضور پرشور و با بصیرت مردم در این مراسم سبب یاس و ناامیدی جبهه دشمن شد.

وی با بیان اینکه دادگاه شعبه تجدید نظر کشور حکم استیضاح شهردار رشت را تأیید کرد، گفت: پروسه انتخاب شهردار رشت از امروز در دستور کار شورا قرار دارد.

رئیس شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به ثبت نام حدود ۴۰ نفر برای نشستن بر کرسی شهرداری این شهر، اضافه کرد: از امروز با همه این افراد تماس گرفته می‌شود.

واثق کارگرنیا با اشاره به اینکه همچنین افرادی که تمایل به حضور در این پست دارند می‌توانند رزومه و برنامه‌های خود را به شورا ارسال کنند، ادامه داد: همه مردم، مسئولان، نخبگان افراد شایسته و توانمندی را برای این سمت می‌شناسند می‌توانند به این شورا تعرفه کنند.

کد خبر 5710115

برچسب‌ها

شهر خبر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha