۲۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۱۰

دادستان کرمانشاه خبر داد؛

انجام ۲۵۲ مورد بازرسی از ضابطین دستگاه قضایی استان کرمانشاه

انجام ۲۵۲ مورد بازرسی از ضابطین دستگاه قضایی استان کرمانشاه

کرمانشاه- دادستان کرمانشاه از انجام ۲۵۲ مورد بازرسی از ضابطین دستگاه قضایی استان کرمانشاه طی سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام کرمی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به نظارت‌های صورت گرفته بر فعالیت دادسراها، قضات و ضابطین دستگاه قضائی در استان، اظهار کرد: طی سال گذشته حسب ماده ۲۷ قانون آئین دادرسی کیفری، نظارت‌هایی بر فعالیت دادسرا، مقامات قضائی و قضات در استان کرمانشاه صورت گرفت تا حسن اجرای آرا کیفری تحقق پیدا کند.

وی افزود: بر این اساس طی این مدت ۳۸ فقره بازدید نظارتی و بازرسی از فعالیت تمامی دادسراها و حوزه قضائی بخش‌های تابعه استان کرمانشاه انجام گرفت.

دادستان کرمانشاه تصریح کرد: در جریان بازرسی‌های صورت گرفته در دیدار با قضات دادسراها و حوزه‌های قضائی، بخش عملکرد قضائی مورد ارزیابی قرار گرفت.

کرمی تاکید کرد: همچنین طی بازرسی عمومی از تمامی حوزه‌های قضائی در سطح استان مشکلات معایب و محاسن این مراکز احصا و گزارش آن به دادستان کل کشور ارائه شد.

وی در ادامه از بازرسی‌ها و بازدیدهای نظارتی صورت گرفته از ضابطین عام و خاص دستگاه قضائی در شهرستان کرمانشاه هم خبر داد و گفت: در شهرستان کرمانشاه ۴۲ مرجع ضابطین قضائی وجود دارد که طبق قانون هر ۲ ماه یک بار به شکل منظم مورد بازرسی قرار می‌گیرند.

کرمی تعداد بازرسی‌های صورت گرفته از این مراجع را هم ۲۵۲ مورد اعلام کرد و افزود: در جریان بازرسی‌ها صورت گرفته عملکرد ضابطین از حیث کمّی و کیفی مورد ارزیابی قرار گرفت.

دادستان کرمانشاه بیان کرد: در این بازرسی‌ها، معایب و محاسن و نیازمندی ضابطین ارزیابی و به دادستان کل کشور منعکس شد.

وی در خصوص آموزش به ضابطین دستگاه قضائی در سال گذشته، گفت: آموزش ضابطین در سال گذشته به شکل منظم و مستمر انجام شد و در سال جدید هم برابر برنامه ریزی از پیش تعیین شده بازرسی دقیق از عملکرد ضابطین و آموزش آنان به نحو جدی در دستور کار قرار گرفته است.

کد خبر 5751423

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha