۱۷ بهمن ۱۳۸۲، ۱۸:۳۱

"مزرعه پدري" در سينماي رسانه ها

فيلم ملاقلي پور مديون شرف الدين و سرهنگي

فيلم ملاقلي پور مديون شرف الدين و سرهنگي

سينماي مطبوعات امروز شاهد اكران تازه ترين فيلم رسول ملاقلي پور، يعني "مزرعه پدري" بود.

به گزارش خبرنگار سينمايي "مهر"، اين فيلم كه در ژانر دفاع مقدس ساخته شده بود، توانست تمام ظرفيت سالن سينما را پر از تماشاگر كند.
فيلمبرداري سريع و مناسب سينماي جنگ، تدويني باقطع هاي سريع و بجا، صدايي دالبي و از همه مهم تر جلوه هاي ويژه كم نظير در سينماي جنگ ايران، عوامل اصلي جذب تماشاگران و همراهي آنان تا پايان فيلم بود؛ هرچند كه تعداد اندكي هم به روال هميشه از سالن نمايش فيلم در اوايل و اواسط فيلم خارج شدند، اتفاقي كه در اواخر فيلم ديده نشد.
در لحظاتي از فيلم كه شخصيت اصلي، در حال بيان جملاتي پيرامون جنگ بود، صداي سالن قطع شد.
"مزرعه پدري" مثل برخي ديگر از فيلمهاي ملاقلي پور حال و هوايي دوگانه دارد كه به فضاي جنگ و پس از جنگ مي پردازد كه در اين فيلم فضاي جنگ غالب است و از لحاظ ساختار هم مستحكم تر است.
در حالي نام مرتضي سرهنگي به عنوان مشاور فيلمنامه در كنار نام ملاقلي پور به چشم مي خورد كه برخي از منتقدان معتقدند كه تجربيات سرهنگي در دفتر ادبيات و مقاومت در اين فيلم به چشم مي خورد.
پايان فيلم با تشويق حضار همراه بود و سالن انتظار تا دقايقي كه فيلم بعد شروع شد محل بحث هاي داغ منتقدان سينمايي درباره اين فيلم بود.
محمدرضا شرف الدين، مديريت جلوه هاي ويژه اين فيلم را به عهده داشت و بهرام دهقاني هم تدوين آن را انجام داده بود.

کد خبر 57554

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha