پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۴:۲۹

انصاریفرد بهترین بازیکن اومونیا شد

انصاریفرد بهترین بازیکن اومونیا شد

کریم انصاریفرد مهاجم ایرانی تیم اومونیا بهترین بازیکن این تیم در دیدار نیمه نهایی جام حذفی لقب گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال اومونیا در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی جام حذفی قبرس با نتیجه ۳ بر ۱ تیم پافوس را شکست داد و به فینال صعود کرد.

کریم انصاریفرد مهاجم ایرانی تیم اومونیا در ترکیب اصلی تیمش حضور داشت و با ثبت دو پاس گل و آزار و اذیت خط دفاعی پافوس، یکی از بهترین بازیکنان این مسابقه بود.

سایت باشگاه اومونیا امروز اعلام کرد بعد از رای گیری از هواداران، انصاریفرد با کسب ۶۴ درصد آرا عنوان بهترین بازیکن زمین را در دیدار با پافوس از آن خود کرد.

کد خبر 5765612

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha