پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۲:۵۷

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری البرز:

البرز کمبودی در حوزه آرد و نان ندارد

البرز کمبودی در حوزه آرد و نان ندارد

کرج- سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز گفت: در حال حاضر در سطح استان هیچ معضل و کمبودی در حوزه تأمین آرد و نان وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیف‌الله اسداللهی ظهر دوشنبه در جلسه بررسی مسائل و مشکلات واحدهای نانوایی استان با شرکت حمل و نقل آرد با تاکید بر اینکه فروش آرد خارج از شبکه قاچاق محسوب شده و با متخلفان برخورد قانونی می‌شود، اظهار کرد: در حال حاضر در سطح استان هیچ معضل و کمبودی در حوزه تأمین آرد و نان وجود ندارد.

وی بیان کرد: سامانه جدید نانی نو که با همکاری بانک سپه در سطح نانوایی‌ها فعال شده است، ۱۴ آیتم مدل فروش نان را رصد کرده و در نهایت چهار آیتم را اعمال می‌کند که نحوه عملکرد آن نیازمند اطلاع رسانی به نانوایان است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز افزود: این مشکل باید با همکاری یک از بانک‌ها و اتحادیه نانوایان مورد توجه قرار گیرد تا از بروز مشکلات آتی خودداری شود.

وی یادآور شد: در این رابطه در نشست وزارت کشور نیز مقرر شد مشکلات موجود با تشخیص فرمانداران شهرستان‌های استان احصا و نسبت به رفع ایرادات موجود اقدام شود.

اسداللهی در خصوص درخواست متقاضیان دریافت آرد تنورهای آزادپز از جمله رستوران‌ها، اغذیه‌ها، کبابی‌ها و … نیز گفت: متقاضیان دریافت آرد باید با هماهنگی اداره کل غله استان درخواست خود را اعلام کرده و از خرید مستقیم آرد از واحدهای نانوایی خودداری کرده و در اسرع وقت ساماندهی شود.

کد خبر 5768291

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • مهدی IR ۱۵:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۱
      0 0
      خداراشکر