۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۱:۲۷

با حکم وزیر کشور؛

«رحیم شوقی» شهردار رشت شد

«رحیم شوقی» شهردار رشت شد

رشت- رئیس شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به رأی قاطع اعضای شورا به شهردار جدید در اسفندماه ۱۴۰۱، گفت: با ابلاغ وزیر کشور، رحیم شوقی رسماً به عنوان شهردار رشت تأیید شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین واثق کارگرنیا اظهار کرد: اعضای شورای اسلامی شهر رشت در هفتاد و هفتمین جلسه علنی شورا با ۱۰ رأی از مجموع ۱۰ عضو حاضر در جلسه شورا، رحیم شوقی را به عنوان شهردار رشت انتخاب کردند.

وی افزود: انتخاب شهردار از مهم‌ترین وظایف شوراها است و بنابراین شورای ششم رشت با رأی قاطع به رحیم شوقی، حمایت خود را از وی اعلام کرده‌اند.

کارگرنیا با اشاره به رأی قاطع اعضای شورا به شهردار جدید در اسفندماه ۱۴۰۱، گفت: با ابلاغ وزیر کشور، رحیم شوقی رسماً به عنوان شهردار رشت تأیید شد.

رئیس شورای شهر رشت تصریح کرد: امیدواریم شهردار منتخب رشت نیز با تعامل بیشتر با شورا و سایر مسئولان و استفاده از نیروهای مجرب و متعهد شهرداری برای رفع مشکلات شهر و شهروندان و رساندن مجدد رشت به جایگاه شهر اولین‌ها شبانه روزی تلاش کند.

کد خبر 5770980

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha