پیام‌نما

بَشِّرْ عِبَادِ الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولَٰئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُولَئِكَ هُمْ أُولُو الْأَلْبَاب * * * به بندگانم مژده ده آنان که سخن را می‌شنوند و از بهترینش پیروی می‌کنند، اینانند کسانی که خدا هدایتشان کرده و اینان همان خردمندانند. * * * بر ايشان بشارت بده اى رسول / كه لطف من افتد بر ايشان قبول

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۱:۰۵

در دیدار با جانبازان و ایثارگران مطرح شد؛

برخورد با رانت و فساد اولویت کار ما در دادگستری لرستان است

برخورد با رانت و فساد اولویت کار ما در دادگستری لرستان است

خرم‌آباد- رئیس کل دادگستری لرستان تاکید کرد: برخورد با تبعیض، رانت و فساد اولویت کار ما در دادگستری استان است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سعید شهواری امروز چهارشنبه در دیدار با جمعی از جانبازان، ایثارگران و خانواده شهدا ضمن خیر مقدم به جانبازان گرامی و ابراز خرسندی از این دیدار، اظهار داشت: همین میز مدیریتی بنده ثمره خون شهیدان است و برای هر میز مدیریتی در این مملکت بیش از ۷۰ شهید تقدیم شده است و وضعیت کنونی ما به برکت خون شهیدان و جانفشانی خانواده ایثارگران است.

برخورد با رانت و فساد اولویت کار ما در دادگستری است

وی در ادامه ضمن تاکید بر اینکه به شما تضمین می‌کنم که خون شهدا را ضایع نکنم و تمام تلاش خود را برای اجرای عدالت انجام دهم، بیان کرد: برخورد با تبعیض و رانت و فساد اولویت کار ما در دادگستری است.

رئیس کل دادگستری لرستان، گفت: حضور شما جانبازان و ایثارگران رزمندگان دفاع مقدس پشتوانه‌ای محکمی برای بنده است که امیدوارم بتوانم با گام‌های استوار به مردم عزیز، انقلابی و باصفای استان خدمت کنم.

حجت الاسلام شهواری، بیان داشت: به دعا و حمایت‌های همه شما عزیزان برای اجرای عدالت و قانون نیاز دارم و امیدوارم بتوانیم با پشتیبانی و دعای خیر شما کارهای بزرگ و ماندگاری برای این ملت انجام بدهیم.

کد خبر 5776373

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha