۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۲:۱۳

رئیس اداره نگهداری راه های اداره کل راهداری گلستان:

ساماندهی و تعریض ۳ تقاطع محور قدیم گرگان- کردکوی- نوکنده آغاز شد

ساماندهی و تعریض ۳ تقاطع محور قدیم گرگان- کردکوی- نوکنده آغاز شد

گرگان- رئیس اداره نگهداری ابنیه فنی راه های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان از آغاز عملیات اجرایی ساماندهی و تعریض سه تقاطع پرتصادف در استان خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب جلینی کرد شامگاه چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: در راستای افزایش ایمنی راه های گلستان، عملیات اجرایی ساماندهی و تعریض سه تقاطع پرتصادف سرکلاته خرابشهر، سالیکنده و تقاطع چهارده در محور قدیم گرگان- کردکوی- نوکنده آغاز شد.

رئیس اداره نگهداری ابنیه فنی راه های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان گفت: این عملیات هم اکنون با اجرای تعریض حدود ۶۰۰ متر دو طرف جاده در محل تقاطع و اصلاح رمپ ورودی و خروجی به منظور ایمن سازی و حذف و رفع نقاط پرتصادف استان در حال انجام است.

وی، مدت اجرای این قراردادها را ۶ ماهه بیان کرد و افزود: تاکنون ۱۲۰ میلیارد ریال برای اجرای این عملیات مصوب شده است.

کد مطلب 5777043

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha