۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۲:۰۷

سرپرست فرمانداری شهرستان شهرکرد:

برخورد جدی با متخلفان در بازنگری و اصلاح مقررات لحاظ شود

برخورد جدی با متخلفان در بازنگری و اصلاح مقررات لحاظ شود

شهرکرد_سرپرست فرمانداری شهرستان شهرکرد گفت: در بازنگری و به‌روزرسانی ضوابط و مقررات باید برخورد جدی با تخلفات صورت بگیرد و اقدامات لازم در پیشگیری از تخلفات مورد توجه باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهادر عبدالغنی صبح پنجشنبه در کارگروه ویژه پیشگیری و برخورد مؤثر و فوری با تخلفات ساخت و ساز و تغییر کاربری غیر مجاز در شهرستان شهرکرد، اظهار کرد: در جلسات باید تدبیر لازم صورت گیرد و هم‌اندیشی برای اخذ تصمیمات مفید و کاربردی ضروری است.

وی افزود: کلیه طرح‌ها و ساخت و سازها در محدوده شهر، حریم و خارج از محدوده نیاز به پروانه ساخت دارند و دستگاه‌های متولی در چارچوب وظایف قانونی باید با تمام توان موضوعات را پیگیری کنند.

سرپرست فرمانداری شهرستان شهرکرد ادامه داد: هر جا نظارت کم‌رنگ شود فضا برای تخلف فراهم می‌شود.

عبدالغنی عنوان کرد: در بازنگری و به‌روزرسانی ضوابط و مقررات باید برخورد جدی با تخلفات صورت بگیرد و اقدامات لازم در پیشگیری از تخلفات مورد توجه باشد.

کد مطلب 5777226

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha